tagiannis21 Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 κατά αρχήν χαιρετώ όλα τα παιδιά του σιτε και εκτόν προτέρων θέλω να σας ευχαριστήσω για της απαντήσεις και τη βοήθεια σας...θα ήθελα τη γνώμη σας για την ΠΟΚΕΡΣΤΑΡΣ.FR και αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί συστηματικά και να διάθεση αρκετό χρόνο...έχω το χρόνο και τη διάθεση να παίξω αρκετά τη φετινή χρόνία οπότε θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος το έχει ψάξει σε γενικότερο βαθμό.ευχαριστώ!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 πληρώνεις πολύ μεγαλύτερο rake εκεί αλλά οι παίκτες είναι πιο αδύναμοι , πιο μικρά field και ωραία τουρνουά big αντ deep stack .με λίγα λόγια θα πληρώσεις σχεδόν διπλάσια προμήθεια στο τέλος της χρονιάς, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να καλύψεις αυτή την απώλεια κυριαρχώντας επί πιο αδύναμων αντιπάλων. η απόφαση είναι δική σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts