tsitsis Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 γεια σας παίδες..ξέρει κανείς το χρήστη playboy 1983ʹ..οποίος δώσει πληροφορίες θα αμταμειφτεί ανάλογος,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 γεια σας παίδες..ξέρει κανείς το χρήστη playboy 1983ʹ..οποίος δώσει πληροφορίες θα αμταμειφτεί ανάλογος,,περιμένω απαντήσεις..ευχαριστώ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Άρης Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Καβγαδίσατε και ψάχνεις να βρεις πού μένει; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 τσιτση οτι να ναι.. οπως τα παιδακια στο δημοτικο, και να μαθεις ποιος ειναι τι θα τον κανεις? λες και ξερεις τι ρολο βαραει ο καθενας.. μην σου κανει στο τελος τπτ αυτος και οχι εσυ, ( εικασιες κανω ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 όχι ρε αλάνια.....καμiα σχέση...μου έστειλε κάποια λεφτά και δε ξέρω ποιος είναι...chat δεν έχω άρα ρωτάω εδώ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου, 2012 Πες το ρε αφεντικο εξ' αρχης... σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων λογο τσακωμου σε τσατ μου πηγε το μυαλο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
menios222 Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 όχι ρε αλάνια.....καμiα σχέση...μου έστειλε κάποια λεφτά και δε ξέρω ποιος είναι...chat δεν έχω άρα ρωτάω εδώ..εγώ είμαι, τα θέλω πισω με τόκο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts