coubanitos Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Καλησπερα,πρωτο μου ποστ παρολο που ειμαι γραμμενοσ στο φορουμ 5 χρονια.τελευταια ασχολουμαι με τα μττ αφου ειχα ενα μηνα πολυ κερδοφορο και ειπα να δω πως θα τα παω αν ασχοληθω πιο σοβαρα,θελω να μου σχολιασε τε ενα χερι απο το το τουρ 12000 τησ ονγαμε,Εχουμε μεινει 300 απο τουσ 1000 ,Μιν ρειζ ο πρωτος ,μιλαω τριτος ολλ ιν με ασο νταμα κολλ απο μεγαλυτερο στακ φολντ ο πρωτος .Κραταει νταμα βαλε σουιτιντ και κανει χρωμα στο ριβερ.το προφιλ μου σουπερ ταιτ .μ δικο μου 15 αυτος 28 .δεν θελω να σχολιασετε την δικια μου κινηση αλλα του αλλου παικτη.ρισκαρει σχεδον το 70 % του στακ του με νταμα βαλε.μπορειτε να μου πειτε με πια λογικη εκανε κολλ.πσαχνω να δω τι παιχτης ειναι και βλεπω οτι ειναι ο 15 ος σε ολη την ονγαμε. σορρυ εαν κουρασα και για τυχον λαθη μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 κούρασες με το λάθος σου να ασχοληθείς με το πόκερ... σχολιασμός της κίνησης του άλλου παίκτη : ΓΑΜΑΤΟΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 άσε μας ρε coubanito .. χαρτιά είναι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 κούρασες με το λάθος σου να ασχοληθείς με το πόκερ... σχολιασμός της κίνησης του άλλου παίκτη : ΓΑΜΑΤΟΣμην είσαι τόσο sklhros Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
coubanitos Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Τελοσπαντων ο σκοπος του ποστ ηταν να δω πως σκεφτεται ενασ απο τουσ κορυφαιους παικτες του δικτυου γιατι η κινηση του μου φανηκε παραλογη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 nick ? αν είναι ο bufana μην ασχολείσαι δε πολυσκεφτεται Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 nick ? αν είναι ο bufana μην ασχολείσαι δε πολυσκεφτεται χαχαχ πραγματικά όμως ο bufana είναι απάλευτος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
coubanitos Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Ναι ο bufana ήταν έως τότε έπαιζε φυσιολογικά .Κάνει 2 bad beat στη σειρά και νάτος μες στην πρoτη δεκάδα .Κύριος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksanthos3 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 κλασικός bufana Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 θα tiltare από κανα άλλο tour Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 απορία για τη stacks μιλάμε? Blinds ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts