coubanitos Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2012 Καλησπέρα παιδιά εχο μια απορία περί staking τον παικτών .επειδή και εγο θέλω να στακαρω καπιους παίκτες πχ όπως τον toreador η τον birbili θα ήθελα να ξέρω πιος μου εγγυάται εάν αυτός που έχω στακάρει σε περίπτωση που σηκώσει καπιο big τουρ ότι θα πάρω το μερίδιο μου .Ρωτάω γιατη δεν τυχαίνει να τους γνωρίζω πρωσοπικα .ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2012 Κανενας δεν στο εγγυαται!Γι αυτο φροντισε να στακαρεις ατομα που ειτε ειναι γνωστα μελη του φορουμ η της κοινοτητας ειτε ειναι γνωστοι γνωστων σου etc. Οι δυο που αναφερεις ειναι αξιοπιστοι.Δες στο staking section του forum και λιγο πολυ θα καταλαβεις ποιοι ειναι εγκυροι και ποιοι οχι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2012 γενικα ειναι απαραιτητο να ελεγχεις προσεκτικα ποιους στακαρεις.για εμενα και τον διονυση που ανεφερες,το οτι γνωριζομαστε με διαφορα μελη του ποκερλαντ ενδεχομενως καποιοι ξερουν και που μενουμε ειναι μια καλη εγγυηση οτι δεν θα σε εξαπατησουμε.το σκεφτομαι να βγαλω κανα πακετακι για GSOP οποτε αφου θες να με στακαρεις ισως σου δωθει η ευκαιρια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2012 Πάρε σειρά λευτέρη θέλω και γω staking από τον Κουβανητο έτσι ? ....ΥΓ: Ο Toreadonk Που κόλλα ..? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PokerLocusGr Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Γράψου στο CheapMeUp!Εκεί θα βρεις να στακάρεις μεχρι και τον Tony G! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 ChipMeUp * Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifestos1984 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 να ρουήσω κ εγώ μιας που το διάβασα παίζω με λίγα χρήματα γενικά αν θέλω να στακαρο κάποιον μπορώ να δώσω όσα θέλω ? πως γίνετε η διαδικασία? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts