block Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2012 γεια σας παιδες..εχω προβλημα..ενω εκατσα και εφτιαξα τον σταθερο υπολογιστη μου γτ με το λαπ τοπ(μακ) εβγαζα τα ματια μου και επισης είχα πρόβλημα στο να κατεβαζω καποια συγκεκριμενα προγραμματα..κατι ομως παιζει και στο pc μου και ενω ξεκιναει να τα κατεβασει,στην πορεια κατι συμβαινει..δεν μπορει να πανε ολα ροδινα και απλα μια φορα !δεν ξερω μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα για να ανοιξει καποια συγκεκριμενα αρχεια-προγραμματα?τι παιζει ας βοηθησει καποιος..χρειαζομαι ρεπλαυερ χολντεμ μαναγερ και τα λοιπά..ευχαριστώ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2012 καλο θα ηταν να μας πεις τι ακριβως συμβαινει στην πορεια.το χολντεμ μανατζερ εχει δικο του ριπλειερ.Και τα λοιπα ποια ειναι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
block Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2012 συγγνωμη για την καθυστερηση,ενταξει βρηκα ακρη ,χρειαζομοθν καποιο προγραμμα για να μπορει να τα ανοιξει..ευχαριστω παντως!κατι αλλο αν και δεν ειναι στην σωστη κατηγορια τηεματων αλλα μιας και το ανοιξαμε....εχω ηδη λογαριασμο στην ποκερσταρς ,υπαρχει τροποσ να παρς ρακεμπακ η χρειαζεται καινουριο λογαριασμο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2012 Στην ποκερσταρς δεν υπάρχει rakeback . Εχουν το δικό τους σύστημα vip . Υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσεις των πόντων που μαζεύεις σε χρήματα αλλά νόμιζω συμφέρει αν είσαι supernova , χαμηλώτερα ίσως είναι καλύτερα να εξαργυρώσεις τους πόντους σου σε εισητήρια για τουρνουα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts