Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

boitheia!

block

Recommended Posts

γεια σας παιδες..εχω προβλημα..ενω εκατσα και εφτιαξα τον σταθερο υπολογιστη μου γτ με το λαπ τοπ(μακ) εβγαζα τα ματια μου και επισης είχα πρόβλημα στο να κατεβαζω καποια συγκεκριμενα προγραμματα..κατι ομως παιζει και στο pc μου και ενω ξεκιναει να τα κατεβασει,στην πορεια κατι συμβαινει..δεν μπορει να πανε ολα ροδινα και απλα μια φορα !δεν ξερω μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα για να ανοιξει καποια συγκεκριμενα αρχεια-προγραμματα?τι παιζει ας βοηθησει καποιος..χρειαζομαι ρεπλαυερ χολντεμ μαναγερ και τα λοιπά..ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο θα ηταν να μας πεις τι ακριβως συμβαινει στην πορεια.το χολντεμ μανατζερ εχει δικο του ριπλειερ.Και τα λοιπα ποια ειναι?

συγγνωμη για την καθυστερηση,ενταξει βρηκα ακρη ,χρειαζομοθν καποιο προγραμμα για να μπορει να τα ανοιξει..ευχαριστω παντως!κατι αλλο αν και δεν ειναι στην σωστη κατηγορια τηεματων αλλα μιας και το ανοιξαμε....εχω ηδη λογαριασμο στην ποκερσταρς ,υπαρχει τροποσ να παρς ρακεμπακ η χρειαζεται καινουριο λογαριασμο?

Στην ποκερσταρς δεν υπάρχει rakeback . Εχουν το δικό τους σύστημα vip . Υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσεις των πόντων που μαζεύεις σε χρήματα αλλά νόμιζω συμφέρει αν είσαι supernova , χαμηλώτερα ίσως είναι καλύτερα να εξαργυρώσεις τους πόντους σου σε εισητήρια για τουρνουα.