pokerland Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Πολύ κοντά σ’ ένα… αστρονομικό έπαθλο έφτασε ο Γιάννης ‘JohnyK91’ Αγγέλου στο WCOOP Main Event τερματίζοντας εν τέλει στην 17η θέση!Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $39.238 ωστόσο επιβράβευσε την προσπάθεια του γνωστού Έλληνα παίκτη.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Maratik: ABI: 1.97$Second biggest score: 357$Total profit before WCOOP: -2692$ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souliskex Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Maratik: ABI: 1.97$Second biggest score: 357$Total profit before WCOOP:- 2692$FYP Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 πηρε το τικετ με στεπς με 100fpps Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 δύσκολο να έπαιζε αυτός Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
perikles Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 θα πιστέψω στο θεό και sτα θαύματα..σε λίγο..!!αλλά ότι κ να πούμε το έπαιξε και το σήκωσε ..grats !!και πολλά grats στο patatosalata που έδειξε τη σημαίνουν skills !!η ζωή συνεχίζεται.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Siakan Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Pokerstar insider Obv!!! P.s xamini pou blepeis an ontos pire to ticket me fpps? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mpilias Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2012 και είχε και γκίνια γιατί μπορούσε να πάρει 1600000 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 το ticket όντως το πήρε με fpps εμένα κάτι μου βρωμάει πάντως.......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 το ticket όντως το πήρε με fpps εμένα κάτι μου βρωμάει πάντως..........ε,φυσικό είναι,έλληνας δεν είσαι ?πάντα διαβάζουμε πίσω από τα γεγονότα για αυτό και είμαστε τόσο μάγκες και πολύ μπροστά από όλους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 ούτε χαβαλέ δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα πλέον......anyway έχεις δίκιο καλέ μου άνθρωπε..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 α,χαβαλέ έκανες,σορρυ τότε ,νόμιζα είσαι ένας ακόμα που ζηλεύει την επιτυχία ,κωλοφαρδία,όπως θες πέστο,του άλλου και προκειμένου νανιώσει καλύτερα που δεν είναι στη θέση του πετάει σπόντες .αλλά μάλλον παρεξήγησα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 δεν πειράζει,λες κ με απασχολεί εμένα ποιος κερδίζει ,ποιος χάνει κ πως, εμένα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ...απλά βάση τα στατιστικά του καναμε ένα black χιούμορ.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2012 geopone ηρέμησε φίλε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts