pokerland Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Από τις σταθερές αξίες στην πλατφόρμα του Poker.gr ο Ευάγγελος ‘varymetalos2’ Αρμπατσής φρόντισε για μια ακόμη φορά να διακριθεί σ’ ένα από τα κορυφαία τουρνουά, αυτή τη φορά στο $50.000 High Roller.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pavlaras Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Μου κάνουν εντύπωση οι τρομακτικές και συνεχιζόμενες εδώ και χρόνια απώλειες του Αραμπατζή στα cash της ongame. Και δεν έχω δει πουθενά κάποιο σχόλιο επ' αυτού. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 πόσο θα σου άρεσε να δεις ένα σχόλιο επ' αυτού μικρε μου hater Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gademis Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 μίλησε μας pavlara Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2012 είχα ξαναρωτήσει πριν 1 χρόνο πως γίνεται έας κορυφαίος παίκτης τουρνουά βάση αποτελεσμάτων και ουραγός στα cash να προτιμά να παίζει πιο πολύ cash αντί τουρναμεντ έχοντας απώλειες που υπερκαλύπτουν τα τεράστια τουρναμεντ κέρδη? πως γίνεται να είσαι ο Lionel Mesi και να προτιμάς να παίζεις μπάσκετ αντί ποδόσφαιρο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2012 έχει τους γονείς του από πίσω(είναι αδερφός του μίλτου κυριακίδη)και του δινουνε φράγκα κάθε μήνα να τζογάρει,οποίος τον βρει σε table ας ορμήσει..το συγγεκριμενο θέμα έχει αναληθεί άπειρες φορές ,το pokertableratings δεν δείχνει τα ακριβή αποτελέσματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Miltos.cy Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2012 Εμαθε και το ptr τώρα ο πατέρας μου και του ξεκίνησε κράξιμο για τα light 4bet και πόσο agressive παίζει τα flush draw χωρίς κάποιο combo . Σ ευχαριστώ Pavlara !! Θα παρω εγω ολο το market pool της φετινής περιόδου!!!! Ας μείνει ο Βαγγέλης να γ@#%#%ει tis υπηρετριες και τον gay τον μπάτλερ!!! χαι ROLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA αι αμ καμινγκκκκκκκκκκκκκκκκκκ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2012 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts