vas Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2012 έχω πρόβλημα με το χυδ. πατάω να ξεκινήσει αυτόματα όπως πάντα και το μόνο που κάνει είναι να μου δείχνει πάλια κρατημένα στατιστικά από παίκτες που έχω συναντήσει παλιότερα . ξέρει κανείς γιατί ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vas Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2012 μιλάμε για το πόκερ τακκερ Γʹ στην φυλλ την έκδοση Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2012 downgrade κι ελυσες το προβλημα σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vas Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2012 κατέβα το Version:3.12.1 αλλά τρίχες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SplashEV Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου, 2012 το λοββυ στα αγγλικα να ειναι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts