alexandros91 Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2012 Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μαθω σε ποια σαιτ παιζεται ποκερ.Ευχαριστω ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2012 Tης κυβερνήσεως είσαι κ κανείς έλεγχο που παίζουμε για να μας κανείς τσακωτούς έτσι....??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 glamourpoker pokerfire poker69 bet365 pkr ipn jockerstars και full steal pokerπόκερ.gr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
swimmer Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 Tης κυβερνήσεως είσαι κ κανείς έλεγχο που παίζουμε για να μας κανείς τσακωτούς έτσι....??? Εσυ πρεπει να δουλευεις σε stand up comedy,δεν εξηγειται αλλιως τοσο humour.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 glamourpoker pokerfire poker69 bet365 pkr ipn jockerstars και full steal pokerπόκερ.grδεν το κοψες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2012 έτσι λέω. έχει από τον Αύγουστο να παίξω. κάποτε όμως βλέπω ακόμη στον ύπνο μου τα 40 σερί χαμένα με ΑΑ στην full τιλτ και τα 500 χαμένα ολλ ινν με ακ της σταρς να χάνονται τα 498 από αχ το 2009 /2010 !!! δεν ξέρω αν έκανα καλά , δεν πίστευα ούτε εγώ πως θα βελτιωνόμουν τόσο πολύ σε 2 χρόνια 2010 --2012 αλλά μάλλον δεν θα μάθω ποτέ αν θα εξαργυρωνα τους καρπούς αυτής της προόδου συνεχίζοντας.......Μακάρι να υπηρχε έστω και 1 % πιθανότητα να ήταν τίμιο το online πόκερ και ίσως το ξανασκεφτόμουν...εξάλλου έφυγα με 35 % θετικό ROI συνολικά , αν και τα μισά τουρναμεντ τα έπαιξα εκεί που με κλέβανε και εκεί που είχα αρνητικό -10 % ROI !!! Πέρασαν τόσες μέρες αλλά πραγματικά όταν θυμάμαι πόσο στήσιμο έπεφτε με πιάνει κατάθλιψη ακόμη και τώρα που δεν ΈΧΩ καμία εικόνα και καμία επίδραση από το παιγνίδι!!! Απλά, ΠΙΟ ΣΤΗΜΈΝΟ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 βκιλλερ μου θυμίζεις ένα δικό μου σερί στη ποκερσταρς με 1 /31 νίκες με άσσους παρόλο που της περισότερες φορές οι μάρκες μπηκαν πρι φλοπ εναντίων ενός αντιπάλου..εγώ έξω άλλο πρόβλημα αδερφέ βτιπαρω μμτ τουρ κ συνέχεια αποκλείομαι κάπου πριν απ το φτ...έχει γίνει σε άπειρα τουρ..δεν ξέρω αν κ εσύ αντιμετώπιζες το ίδιο πρόβλημα...είναι τραγικό πάντως κ δεν ξέρω αν φταίει το παίξιμο μου η κάτι άλλο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 βκιλλερ μου θυμίζεις ένα δικό μου σερί στη ποκερσταρς με 1 /31 νίκες με άσσους μια φορα και εναν καιρο ηταν ενα κοριτσακι που το λεγανε κοκκινοσκουφιτσα....μπλα μπλα μπλα.....μπλα μπλα μπλα.....και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Εγώ μια φορά είχα κερδίσει 2 συνεχόμενες φορές με ΑΑ. Μετά το έκοψα γιατί θεώρησα πως ήταν στημένο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Βρήκα λίγο χρόνο και παίζω το 100000 γκαραντί της ονγκείμ μετά από 2 μήνες αποχή.. είμαστε μπαμπλε τώρα και είμαι δευτερος σε στακκ. έξω ασοριγα καικανω απλά κολλ σε raise του τσιπ λίντερ.ξερωπως δεν θα πετάξει μικρομαισαιο ζευγάρι αν κάνω 3bet ούτε θα μπει με Αχ οπότε θέλω να παίξω ποστ φλοπ. Ακολούθησα διαφορετικό λάιν από ότι παλιά σε όλα τη streets . ίσως αν έπαιζα αλιως να είχα πάρει το ποτ. παρακαλώ γνώμες γιατί νιώθω πως αν έπαιρνα αυτό το ποτ θα διεκδικούσα τελικό τραπέζι.. τώρα είμαι με average στακκ δυστυχώς.Seat 1: 010peter (48,947 in chips) Seat 2: insua88 (19,660 in chips) Seat 3: mpookis (67,534 in chips) Seat 5: Frank4Fnger (24,893 in chips) Seat 6: x_piranha (57,739 in chips) Seat 7: EricWRX (23,804 in chips) Seat 8: Dyna-Might (115,246 in chips) Seat 9: dawncore (18,309 in chips) Seat 10: G0LLER (26,176 in chips) ANTES/BLINDSFrank4Fnger posts ante (160), x_piranha posts ante (160), EricWRX posts ante (160), Dyna-Might posts ante (160), dawncore posts ante (160), G0LLER posts ante (160), 010peter posts ante (160), insua88 posts ante (160), mpookis posts ante (160), Frank4Fnger posts small blind (800), x_piranha posts big blind (1,600), PRE-FLOPEricWRX folds, Dyna-Might raises to 3,200, dawncore folds, G0LLER folds, 010peter folds, PLAYER_USED_TIME_BANK, insua88 folds, mpookis calls 3,200, Frank4Fnger folds, x_piranha folds.FLOP [board cards: 8C,TS,AS]Dyna-Might bets 8,000, mpookis calls 8,000.TURN [board cards: 8C,TS,AS,QD]Dyna-Might checks, mpookis bets 12,800, Dyna-Might calls 12,800.RIVER [board cards: 8C,TS,AS,QD,KH]Dyna-Might checks, mpookis checks.SHOWDOWNDyna-Might shows [ JD,AD ]mpookis mucks cards [ KD,AH ]Dyna-Might wins 51,840. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 παιδιά το 1 /31 σερί χαμένοι άσσοι είναι αλήθεια.. πριν λίγο τελείωσα το μπιγκ 8 ,80 στην 20 θέση... σοβαρώ με 22 σε φλοπ 345 με κολαρουν JJ κ αντίο ζωή.. το τέρν ήρθε κάρο κ είχα στα άουτς κ καρα..αλλά τπτ... δεν ξέρω το ίδιο έργο ξανά κ ξανά... κ επίσης ανέφερα κ ποιο πάνω πως ίσως φταίει κ το γκαίμ μου δεν ξέρω τη φταίει απλά αναφέρω το τι μου συμβενει ....δεν καταλαβενω προς τι η ειρωνία?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 τελικά ήταν καθοριστικό το χέρι που σας έβαλα στην προηγούμενη σελίδα. παρακαλώ σχολιάστε το. μετά το χαμένο ποτ αυτό με ακ από aj πέταξα εξάρια μετά από ράις και κολλ γιατί οριακά δεν είχα το odds για να κυνηγήσω σετ και έχασα ευκαιρία για τριπλασιασμό σε φλοπ 466 !! ακολούθως έχασα φυσιολογικά στην 38 θέση αφού δεν είχα μεγαλ στακκ για να κάνω της κινήσεις που πρέπει. πάει και το 100000GTD GSOP .tou xronou pali.1) 100000 gtd GSOP buble against chip leader Ak from aj 94% advantage on tern 3 outs river .huge potFLOP [board cards: 8C,TS,AS]Dyna-Might bets 8,000, mpookis calls 8,000.TURN [board cards: 8C,TS,AS,QD]Dyna-Might checks, mpookis bets 12,800, Dyna-Might calls 12,800.RIVER [board cards: 8C,TS,AS,QD,KH]Dyna-Might checks, mpookis checks.SHOWDOWNDyna-Might shows [ JD,AD ]mpookis mucks cards [ KD,AH ]Dyna-Might wins 51,840. 2) later push with 89 and hit miracle against my QQ PRE-FLOPBrusli666 folds, NzolRK folds, chamel30n folds, _Cloudy15_ raises to 14,290 and is all-in, manos633 folds, mpookis raises to 26,580, -Kirillka folds, ratpack444 folds, x_csabesz76 folds.FLOP [board cards: AC,8D,7D]TURN [board cards: AC,8D,7D,TC]RIVER [board cards: AC,8D,7D,TC,9C]SHOWDOWNmpookis shows [ QH,QC ]_Cloudy15_ shows [ 8H,9H ]_Cloudy15_ wins 33,380.3) and finish me with set up the same player from 1st hand.PRE-FLOPabiss0 folds, valtava folds, _SSom_ folds, Lucid808 folds, Alfredo_1 folds, mpookis raises to 6,614 and is all-in, LolFlawless folds, peter27 x folds, therookieqq folds, Dyna-Might calls 6,614.FLOP [board cards: 9S,KC,6C]TURN [board cards: 9S,KC,6C,3S] Thelw sxolia gia to prwto xeri giati isws an epaiza aliws twra na hmoun teliko trapezi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 αυτό εύναι το 3 χέρι με τον ίδιο αντίπαλο που μόλις ξαναμπήκε στο τραπέζι μου. Ήταν όμως πλέον αργά αφού είχα μείνει με 2 μπλάιντ έτσι και αλιως από τα προηγούμενα.3 )PRE-FLOPabiss0 folds, valtava folds, _SSom_ folds, Lucid808 folds, Alfredo_1 folds, mpookis raises to 6,614 and is all-in, LolFlawless folds, peter27 x folds, therookieqq folds, Dyna-Might calls 6,614.FLOP [board cards: 9S,KC,6C]TURN [board cards: 9S,KC,6C,3S]RIVER [board cards: 9S,KC,6C,3S,9D]SHOWDOWNmpookis shows [ AD,8S ]Dyna-Might shows [ 6S,8D ]Dyna-Might wins 20,728. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 λάθος το κολ πρέ φλοπ για μένα, αλλά αφού επέλεξες να παίξεις έτσι δεν ήταν κ άσχημο το λίνε ς μετά..είχες ένα άτυχο ρίβερ όμως...κ στο φλοπ είχες 3 μπέτ.. με τα 66 πάλι είχες σούβ εκεί σαν σορτστακ....τεσπα χάνεις ΑΚ από Αξ χάνεις qq από 89 χάνεις a8 από 68 δεν το κόβεις ρε τυπε να ησυχάσεις?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 λάθος το κολ πρέ φλοπ για μένα, αλλά αφού επέλεξες να παίξεις έτσι δεν ήταν κ άσχημο το λίνε ς μετά..είχες ένα άτυχο ρίβερ όμως...κ στο φλοπ είχες 3 μπέτ.. με τα 66 πάλι είχες σούβ εκεί σαν σορτστακ....τεσπα χάνεις ΑΚ από Αξ χάνεις qq από 89 χάνεις a8 από 68 δεν το κόβεις ρε τυπε να ησυχάσεις?? αυτά τα 3 χέρια στη σειρά σε αυτό το τουρ ήταν το λιγότερο που έχω πάθει στα τελευταία 200 τουρ που έπαιξα.Απλά είναι κάποτε πρέπει να επιβεβαιώνεται και ο νόμος του Μέρφυ.κάνω συνειδεητα το κολλ με Ak πριν το φλοπ. αυτός είναι πρώτος σε στακ και γω δευτερος. ξέρω δεν πετάει ζευγάρι και δεν θέλω να διώξω ta A9 -ακ. πιο πολύ με προβληματίζει αν έπρεπε να κάνω reraise στο φλοπ και ολλ ινν στο τέρν αλλά από την άλλη και να έβλεπα τα φύλλα του ίσως το ίδιο να έπαιζα αφού δεν θα ήθελα να διώξω το 90 -10 % και το 94 % -6 % σε φλοπ και τέρν. ίσως ακόμη να προβλέπεται ένα valeu bet στο ρίβερ μετά το νέο τσεκ που κάνει, δύσκολο να έχει j εκεί.. ευτυχώς δεν τόκανα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Γιατί χαλάς το thread του παιδιου ρε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 απλά του απαντώ με τρόπο. παίζω σε ongame ( betfair είτε πόκερ.gr ) και τα χέρια τα βάζω μπας και δεν το πιστέψει. επίσης παίζω pokerstars αλλά δεν βάζω χέρια γιατί θα φοβηθεί από την γκαντεμιά και ίσως δεν ξαναπαίξει. άλλουαν θέλει μπορεί να παίξει σε pokerheaven η sportingbet . η ακόμα στην bet365 η και στην PKR . υπάρχει και η partypoker εγώ θα του πρότεινα :ongame ( betfair είτε πόκερ.gr ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 δεν διαφωνώ με το λίνε σου ρε βκιλλερ απλά σου λέω πως είχες κ άλλες επιλογές.. btw ότι κ να έκανες το χέρι θα το έχανες εφόσον έπιασε άσσο στο φλοπ.. δεν μπορώ να πιστέψω πόσο άτυχος είσαι πάντως..νταξ κ μένα με πιάνει μια μέρα- 2 τέτοια κακοδαιμονία αλλά μετά ξανατρέξει νορμάλ..btw το πρόβλημα μου είναι πριν το φτ σε πολλά τουρ έχω αποκλειστεί με άπειρους τρόπους... δεν λέω πως παίζω ολοσοσωστα κ πως είμαι προ αλλά δεν γίνετε κάθε φορά ένας κολορωσσος να με κολάρει με ότι του κατέβει να χω μονστερ φύλλο κ να χάνω...ξανά κ ξανά κ ξανά... για τον φίλο που άνοιξε το θρεντ αδερφέ γυρνατο σε live cash με παπούδες ατμ κ 40 αρίδες π έχουν παίξει 5 φορές κ νομίζουν πως είναι προ κ θα βγάλεις ένα καλό κεφάλαιο για να παίξεις μετά όπου θες άνετα με τα κέρδη σου.... gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts