Themis Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Νέες πληροφορίες για την επικείμενη επαναλειτουργία του Full Tilt Poker δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον manager του "επανιδρυθέντος" Full Tilt Poker, Shyam Markus.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2012 Η πρόταση κλειδί είναι:"...up to 25%"άρα θα υπάρχουν συνθήκες...μου θυμίζει στις εκπτώσεις το κλασσικό "...έως 70%"PS copy από το email που στείλανε:"These payments will be based on the number of Full Tilt Points accumulated, at a rate of up to $2.50 for every 100 Full Tilt Points earned."Pokerland : "θα προσφέρονται $2.50 για κάθε 100 Full Tilt Points που κερδίζει ο παίκτης παίζοντας στα τραπέζια." ... δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβής η μετάφραση εκτός και αν στο 2+2 εσκεμμένα δεν βάζουν την λέξη "up" για ευνόητους λόγους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Η πρόταση κλειδί είναι:"...up to 25%"άρα θα υπάρχουν συνθήκες...μου θυμίζει στις εκπτώσεις το κλασσικό "...έως 70%"PS copy από το email που στείλανε:"These payments will be based on the number of Full Tilt Points accumulated, at a rate of up to $2.50 for every 100 Full Tilt Points earned."Pokerland : "θα προσφέρονται $2.50 για κάθε 100 Full Tilt Points που κερδίζει ο παίκτης παίζοντας στα τραπέζια." ... δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβής η μετάφραση εκτός και αν στο 2+2 εσκεμμένα δεν βάζουν την λέξη "up" για ευνόητους λόγους.+111111111111111111111111111111111111111 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vivendime Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 παιδιά επειδή έχω μείνει πίσω με το θέμα αυτό, ας μου πεί κάποιος αν θα μας πληρώσει επιτέλους αυτά που μας χρωστάει και αν ναί πότε θα γίνει αυτό? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 ^^ 6/11 ανοιγει και τοτε θα εχεις προσβαση στο συνολο των χρηματων σου. εχουν βγει σχετικα αρθρα, τσεκαρε google. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2012 @liondani Ναι εχεις δικιο, η σωστή μετάφραση ειναι "θα προσφέρονται μέχρι και $2 .50 . " . Έτσι αναφέρεται και στο email που πήρα εγω - και φανταζομαι ολος ο κοσμος -. "Κυριακή κοντή γιορτή" πάντως, σε λίγες μέρες θα φανεί ο,τι είναι να γινει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts