Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ίδρυση συλλόγου

st@rdust

Recommended Posts

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Είμαστε μια παρέα φίλων που μας αρέσουν τα τουρνουά και αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να ιδρύσουμε σύλλογο που να έχει σαν αντικείμενο το tournament poker.

Μήπως κάποιος γνωρίζει αν μπορούμε; Υπάρχουν τέτοιοι σύλλογοι ήδη, με τους οποίους θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αστυνομικός μου μοιάζει εμένα. Αδύνατο να είναι τόσο άσχετος.... Θέλει να μπαγλαρώσει κανα σύλλογο πόκερ ο αστυνόμος σαινης

Γιατί είναι άσχετος?Από ποτέ είναι παράνομο το πόκερ :| ?

Φίλε μου και βέβαια μπορείτε να το κάνετε,αν θέλετε να παίζετε ζωντανά θα πρέπει να μην παίζετε με πραγματικά χρήματα.Από την άλλη αν θέλετε να παίζετε με πραγματικά χρήματα μπορείς να κοιτάξεις εδώ

http://www.pokerstars.eu/gr/poker/home-games/

Γιατί είναι άσχετος?Από ποτέ είναι παράνομο το πόκερ :| ?

Φίλε μου και βέβαια μπορείτε να το κάνετε,αν θέλετε να παίζετε ζωντανά θα πρέπει να μην παίζετε με πραγματικά χρήματα.Από την άλλη αν θέλετε να παίζετε με πραγματικά χρήματα μπορείς να κοιτάξεις εδώ

http://www.pokerstars.eu/gr/poker/home-games/

8-)

Δεν είμαι αστυνομικός. Δεν σχολιάζω το post του φίλου παραπάνω. Είμαστε online παίκτες αλλά όπως όλοι μας λατρεύουμε το live πόκερ, αλλά οι ευκαιρίες να παίξουμε είναι ελάχιστες. Μας ενδιαφέρει το να προωθήσουμε το πόκερ στην περιοχή μας έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται περισσότερο σαν παιχνίδι στρατηγική και λιγότερο σαν τζόγος. Ρωτάω ανεξάρτητα με το πως θα παίζουμε, αν υπάρχει το νομικό πλαίσιο για ίδρυση συλλόγου που σαν αντικείμενο να έχει το τουρνουά πόκερ και μόνο. Αυτή είναι αρχικά η ερώτηση μου. Από τις απαντήσεις κατάλαβα αυτό που ήδη ξέρω, ότι δηλαδή είναι παράνομη οποιαδήποτε πόκερ δραστηριότητα εμπεριέχει χρήματα.

Μήπως κάποιος έχει αυτή την πληροφορία;

ΥΓ Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν

Γιατί να ιδρύσεις σύλλογο και να δώσεις υπόσταση σε κάτι που είναι παράνομο; Παίζε στο σπίτι σου με τους φίλους σου και δε μπορεί να σε πειράξει κανένας. Θεωρητικά και τα home games είναι παράνομα, απλά στο σπίτι σου δε μπορεί να μπει κανείς χωρίς ένταλμα. Και δε θα βγάλει κανείς ένταλμα, εκτός αν φτάσεις να μαζεύεις 100 άτομα στα τουρνουά σου και το κάνεις EPT εκεί μέσα. Υπάρχουν διάφοροι παρόμοιοι σύλλογοι που δηλώνουν πως παίζουν με ψεύτικα χρήματα, αλλά φυσικά παίζουν με πραγματικά. Αν έκανες κάτι τέτοιο θα είχες πολύ μεγαλύτερο ρίσκο από αυτό που σου προτείνω. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε μπαγλαρώνουν για διεξαγωγή παράνομων παιχνιδιών...

Γιατί να ιδρύσεις σύλλογο και να δώσεις υπόσταση σε κάτι που είναι παράνομο; Παίζε στο σπίτι σου με τους φίλους σου και δε μπορεί να σε πειράξει κανένας. Θεωρητικά και τα home games είναι παράνομα, απλά στο σπίτι σου δε μπορεί να μπει κανείς χωρίς ένταλμα. Και δε θα βγάλει κανείς ένταλμα, εκτός αν φτάσεις να μαζεύεις 100 άτομα στα τουρνουά σου και το κάνεις EPT εκεί μέσα. Υπάρχουν διάφοροι παρόμοιοι σύλλογοι που δηλώνουν πως παίζουν με ψεύτικα χρήματα, αλλά φυσικά παίζουν με πραγματικά. Αν έκανες κάτι τέτοιο θα είχες πολύ μεγαλύτερο ρίσκο από αυτό που σου προτείνω. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε μπαγλαρώνουν για διεξαγωγή παράνομων παιχνιδιών...

Το ποκερ στο ιντερνετ ειναι εδω και χρονια παρανομο κι ομως του δινεται υποσταση.

Μπορεις να μου κατονομασεις κανεναν απο τους συλογους που αναφερεις ? (νομιμο συλογο βεβαια)

Δεν ήταν ποτέ παράνομο. Τόσα χρόνια απλά δεν υπήρχε νομικό πλαίσιο για αυτό, δεν ανήκε σε καμία κατηγορία.

Όχι δεν ξέρω κάποιον σύλλογο, απλά έχω ακούσει από κάποια παιδιά ότι υπάρχουν.

Ενω τωρα που υπαρχει νομικο πλαισιο η ποκερσταρς για παραδειγμα ειναι νομιμη στην Ελλαδα ??

Ακομα και παλαιοτερα δεν μπορουσες να δηλωσεις εισοδηματα απο διαδικτυακο ποκερ.

Πως λοιπον ηταν και ειναι νομιμο ????

Εντάξει ούτε εισόδημα μπορείς να δηλώσεις ούτε μερίδιο από τα κέρδη σου κρατάει. Ούτε ξέρω κανένας να έχει συλληφθεί για το online poker.

Το πρόβλημα είναι ο αριθμός των ατόμων. Σε ένα σπίτι, το πολύ να γίνουν 2 τραπέζια. Έκανα αυτή την ερώτηση, γιατί είχα ακούσει φήμες ότι η νομοθεσία είχε αλλάξει ως προς τα τουρνουά, δεδομένου βέβαια ότι δεν μπορεί να υπάρχει χρηματικό βραβείο (πράγμα που ήδη έχεις πει) και ότι μπορεί το βραβείο να είναι κάτι άλλο πχ μια τηλεόραση. Προφανώς παραπληροφορήθηκα. Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό και ότι ακόμα είμαστε παράνομοι, προστατευόμενοι μόνο από το περιβάλλον του σπιτιού μας όπου και περιοριζόμαστε...

Η αλήθεια είναι ότι σε επαρχιακή πόλη έχω πετύχει τουρνουά πόκερ με βραβεία τηλεοράσεις κτλ το οποίο μάλιστα το διαφήμιζαν και με αφίσες, και κανείς δεν τους συνέλαβε οπότε αυτό ίσως να είναι νόμιμο και καλά να έχεις ακούσει.

Τώρα βέβαια πως αυτό κολλάει με την ίδρυση συλόγου και τα άλλα που ρωτάς δεν το πολυκαταλαβαίνω.