serpikos74 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!!!Είμαι ο serpikos74 (Αλέξανδρος) και λάτρης του πόκερ όπως και πολλοί εδώ μέσα.θεωρώ και έχω σαν αρχή πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και μέσα από αυτό στόχος είναι η συνεχόμενη βελτίωση όχι τόσο ατομικά άλλα και συνολικά σαν χώρος από την στιγμή της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών.εύχομαι σε όλα τα μέλη του φόρουμ καλές επιτυχίες όπου και αν συμμετέχουν.Καλή μας συνέχεια!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 welcome Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 welcome Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lilantas Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 welcomeeee Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2012 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!!!Είμαι ο serpikos74 (Αλέξανδρος) και λάτρης του πόκερ όπως και πολλοί εδώ μέσα.θεωρώ και έχω σαν αρχή πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και μέσα από αυτό στόχος είναι η συνεχόμενη βελτίωση όχι τόσο ατομικά άλλα και συνολικά σαν χώρος από την στιγμή της συζήτησης και της ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών.εύχομαι σε όλα τα μέλη του φόρουμ καλές επιτυχίες όπου και αν συμμετέχουν.Καλή μας συνέχεια!!!!glglglgl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kiougis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Γεια σας παιδια και καλος σας βρηκα.Με λενε χριστοφορο και ασχολουμε και εγω με το ποκερ τα τελευτεα τεσσερα χρονια.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Γεια σας παιδια και καλος σας βρηκα.Με λενε χριστοφορο και ασχολουμε και εγω με το ποκερ τα τελευτεα τεσσερα χρονια....Welcome Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 welcome all Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
XBA7 Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2012 Καλως ήρθες φιλε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2012 +1 η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας welcome Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts