antre ntenie Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 Hallo,προτάσεις γνώμες εμπειρίες για οθόνες 27΄ ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 πουλάω εγώ μια ολοκαίνουργια δεν της έξω βγάλει τα αυτοκόλητα καν απ όταν μ την έφεραν δώρο.. αν ενδιαφέρεσε ς λέω details Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 ε πες μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2012 εγώ έχω την samsung syncmaster p2770hd . Απόλυτα ευχαριστημένος . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 antre δεν την πουλάω τελικά ρε bro ... την προετοιμάζω για high roller καταστάσεις... btw προς το παρών παίζω απ το λάπτοπ κ μ χουν φύγει τα μάτια... όλοι 27 ες οθόνες HD αδέρφια γτ χανόμαστε..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 omg Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostas Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 η πιο οικονομικη με αυτη την αναλυση.την εχω εναν χρονο και δεν εχω κανενα προβλημα΄.. http://www.ebw.gr/el/product/10919/HANN ... -DVI-D-VGA Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αν κανείς υπομονή μέχρι τον Γενάρη Πουλάω την δικιά μου 27 lg . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 ΠΌΣΟ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pitsikos Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Λουκά χαλάρωσε αγόρι μου , την οθόνη του πουλάει. Δεν σημαίνει πως αν πάρεις την οθόνη του θα έχεις και τα ίδια online αποτελέσματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 τόσην ώρα αυτό σκεπτόσουν να πεις.συνχαρητηρια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pitsikos Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 έλα ρε λουκά, γιατί το πήρες τοσο βαριά ? πλάκα έκανα. τυπάρα είσαι . τρελαίνομαι με τα post σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 καλά τότε:Δψάχνω μεγάλη οθόνη όντος και εγώ.έχω στραβωθεί στην 20ara με 12 trapezia Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Επειδή εκτός από το μέγεθος ειδικά για multitabling παίζει μεγάλο ρόλο η ανάλυση, θα σου πρότεινα αυτή:http://www.skroutz.gr/s/2304051/Dell-UltraSharp-U2713HM.htmlκαι μη βιαστείς να την χαρακτηρίσεις ακριβή ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !**ΥΓ την θεωρώ από τις καλύτερες αγορές μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 παυλο τι μοντελο ειναι? lcd ?dani αυτη ειναι η top του range μου, την εχω υπόψιν. Προφανως οι dell είναι κορυφαιες δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβη αν δεις οτι με 350 πχ παιρνεις αρκετα κατωτερες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2012 Επειδή εκτός από το μέγεθος ειδικά για multitabling παίζει μεγάλο ρόλο η ανάλυση, θα σου πρότεινα αυτή:http://www.skroutz.gr/s/2304051/Dell-UltraSharp-U2713HM.htmlκαι μη βιαστείς να την χαρακτηρίσεις ακριβή ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !**ΥΓ την θεωρώ από τις καλύτερες αγορές μου TOP RANGE ΦΊΛΕ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2012 αν είναι να ανέβεις τόσο σε τιμή δες και οθόνη eizo κορυφαίες . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Οκτωβρίου, 2012 http://www.bank-electric.gr/lg-m2762dpc ... p-651.html Αυτην εχω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts