d4ffyd3ck Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2012 http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... E8AF162761 sorry που βάζω από zoom την παρτίδα αλλά δεν έπαιζα από το pc μου επομένως και no software .είναι σώστο το fold εδώ ? βλέπεις turn και μετα ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nikos Hawk Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2012 3bet more pre επειδή είσαι oop τώρα αν δεν έχεις reads για τον villain θεωρώ μια χαρά και το fold flop .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2012 WPA γιατί φολδ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2012 Γιατί fold; Είχες manager όταν έπαιζες; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iwannispana Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 καλο fold υπήρχαν παρά πολύ συνδιασμη που έχανες ! τέλος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 τότε ας μην έκανε CALL TO RAISE ΣΩΣΤΆ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Για να πας fold έπρεπε να έπαιζες με HUD και να είχε κάποια πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που να σε οδηγήσουν εκεί, αλλιώς είναι super random fold. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 σωστά.να ρωτήσω ΔΗΜ - HUD πως γίνετε να έχεις όμως αφού έχει κλίση το POKER PRO τάβλες.εκτός και είχε δικιά του άκρη το τύπος.πολύ ρανδομ φολδ. FYSIKA καη χάνει από πολλά FYLA πόκερ είναι. αλλά αφού έκανε RAISE και μετά αυτός CALL δεν ξέρω γιατί φολδ. ROTAW γιατί EGO Ποτέ δεν θα το πηγενα fold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Γιατί fold; Είχες manager όταν έπαιζες;Πιστεύω ότι είμαι pisw στα φύλλα που κάνουν raise εκεί τον βάζω σε TT +, 9T , AJs , JQ , KQ , TJs και AT περνώντας τα φύλλα στο pokerstove παίρνεις 30 % equity για call εκεί οπότε το fold στο flop πρέπει να είναι λάθος αλλά νομίζω είμαι σίγουρα πίσω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 χμμμ ωραίος φίλε.εγώ νομίζω το cALL ήταν λάθος εάν πιστεύης ότι είναι TIGHT πλαυερ.από την άλλη εγώ είμαι noob Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2012 Γιατί με KT ή QT ή flush draw δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει αυτό; Γι' αυτό σε ρώτησα αν έπαιζες με HUD, γιατί σε παίχτη που δεν έχουμε στοιχεία εναντίον του, βάζουμε και αυτά στο range του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2012 ego all in kai sta @@ mou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts