iathan8 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Εδώ και 4 χρόνια παίζω στην πόκερσταρ sit and go 180 ατόμων των 2.50 $ τούρμπο θα ήθελα να μάθω αν η συγκεκριμένη εταιρία εχει καλό rake στα τούρμπο και ποιά άλλη εταιρία έχει καλό rake γιά τα τούρπο που παίζω , κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 auto ksanapes to Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iathan8 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 ποιο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2012 Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη εταιρια που να έχει 180αρια sit n go για αρχη. Μονο η full tilt ισως μπορεί να προσφέρει τώρα που θα ανοίξει. Υπάρχει νομίζω κάποιο πρόγραμμα ή μέσω μαθηματικών , όπου μπορείς να δείς ανάλογα το roi που έχεις αν σε συμφέρει να παίζεις και αν μπορείς να κερδίσεις το rake . Aλλα νομίζω οτι απο την στιγμή που είναι κάτω του 10% σε σχέση με το καθαρό buy in είναι οκ. Δεν νομίζω οτι σε τέτοιο επίπεδο buy in θα βρεις κάτι καλύτερο σε rake γενικά για sit n go. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iathan8 Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2012 σ ευχαριστω Αλεξανδρε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts