michealpawn Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2012 Το CakePoker δεχετε παιχτες απο U.S. ? Εμας μας δεχετε ( Ελλαδα )?Το εψαξα λιγο. Καπια site λενε οτι δεχετε US και καπια αλλα οχι.Αν μπορει να με φωτισει καποιος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poromen713 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Ναι και στα δύο. Εγώ είχα γραφτεί κανονικά από Ελλάδα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
michealpawn Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Ευχαριστω Poromen713.Μπορεις να με πεις τι γκανιοτα (rake) εχει στα cash game NL Texas holdem?Ξερεις αν στο Cake Poker υπαρχει η δινοτητα να αλλαζεις το username σου ( αυτο που φενεται στους αντιπαλους) ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poromen713 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Δεν θυμάμαι για το Rake να σου πω, νομίζω πως είναι γύρω στο 10% αν παιχτεί flop. Το screen name σου μπορείς να το αλλάζεις. Και καλό είναι αν δεν έχεις γραφτεί ακόμα, να γραφτείς μέσω rakeback να παίρνεις 36% πίσω από το rake Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
michealpawn Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2012 Σε ευχαρστω.Για το rake , εχω ψαξει τα παντα, δεν μπορω να βρω τιποτα. Εσυ λες 10%. Υπερβολη μου φενετε. Μιπος ειναι 10% για τα μικρα stack μεχρυ 0,05$-0,10$ και για μεγαλυτερα stack ειναι 5%? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poromen713 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2012 Ναι, μπορεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts