tsiou_tsiou Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 εδω και 15 λεπτα δεν μπορω να κανω log in στο δυκτιο τις Ongame (bwin) επεζα καμια δεκαρια τουρνουα και ειχα κανει εγγραφη σε αλλα τοσα. γι γινετε?? στο site μπενω κανονικα. και ιντερνετ προφανος εχω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 Ε και που ειναι το περιεργο?Εχει συμβει απειρες φορες.Μην ανυσηχεις ουτε εγω μπρορω να μπω δοκιμασα,πολυ απλα θα σου δωσουν πισω τα λεφτα τω buy in και θα ακυρωθουν τα τουρνουα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 το περιεργο σε σχεση με αλλες φορες ειναι οτι τα τουρ συνεχιζαν κανονικα με παρκετους παικτες να εχουμε προβλημα,εγω πλεον μπηκα πριν λιγο εχοντας μεινει sit out για πανω απο μιση ωρα,με οτι αυτο συνεπαγεται.θα αποζημιωθουμε ομως? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2012 το περιεργο σε σχεση με αλλες φορες ειναι οτι τα τουρ συνεχιζαν κανονικα με παρκετους παικτες να εχουμε προβλημα,εγω πλεον μπηκα πριν λιγο εχοντας μεινει sit out για πανω απο μιση ωρα,με οτι αυτο συνεπαγεται.θα αποζημιωθουμε ομως?κ εγω μπηκα αλλα απο εκει που ημουν CL στο 5,5$ 12κ τωρα ειμαι 15ος, στο night rehab επεζα με 30$ και εχασα το add on. και σε κατι αλλα τουρ με φαγανε τα blinds. τι γινετε σε αυτην τν περιπτωση?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2012 Η απαντηση που πηρα : Μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τεχνικό μας τμήμα εργάζεται για την επίλυση και αποζημίωση των τουρνουά. Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, θα αποζημιωθούν αυτομάτως όλα τα τουρνουά τα οποία επηρεάστηκαν από το τεχνικό μας πρόβλημα. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων το χρονικό διάστημα του ελέγχου και γι'αυτό θα παρακαλούσαμε για την υπομονή σας.Xωρίς αποκλεισμένους παίκτες.Το buy-in θα επιστραφεί σε όλους τους παίκτες. Εάν ένας παίκτης πλήρωσε to buy-in με εισιτήριο, τότε θα του επιστραφεί το εισιτήριο, εάν πλήρωσε με μετρητά, θα του επιστραφούν μετρητά. Εάν ένας παίκτης είχε πάρει re-buy τότε θα του επιστραφεί και η αξία του re-buy.Έχουν αποκλειστεί παίκτες, αλλά το τουρνουά δεν έχει φτάσει στο επίπεδο των επάθλωνΤο τέλος συμμετοχής επιστρέφεται στους εναπομείναντες παίκτες.Το 50% του επάθλου θα διανεμηθεί ισόποσα σε όλους τους εναπομείναντες παίκτες.Το υπόλοιπο 50% θα διανεμηθεί στους εναπομείναντες παίκτες σύμφωνα με τον αριθμό των μαρκών τους αναλογικά με το συνολικό αριθμό μαρκών του τουρνουά.Έχουν αποκλειστεί παίκτες και το τουρνουά έχει φτάσει σε επίπεδο αποπληρωμής (οι παίκτες είναι «in the money»)Το τέλος συμμετοχής επιστρέφεται στους εναπομείναντες παίκτεςΌλοι οι εναπομείναντες παίκτες θα λάβουν το επόμενο έπαθλο που θα πληρωθεί.Το 50% του υπόλοιπου επάθλου θα διανεμηθεί ισόποσα σε όλους τους εναπομείναντες παίκτες.Το υπόλοιπο 50% θα διανεμηθεί στους εναπομείναντες παίκτες σύμφωνα με τον αριθμό των μαρκών τους αναλογικά με το συνολικό αριθμό μαρκών του τουρνουά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts