Vasilis1978 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2012 Γεια χαρα σε όλους.. Πρόσφατα έφτιαξα λογαριασμό στο FT και τον συνδεσα με τον λογαριασμό στην σταρς...αν στείλω λεφτά απο την σταρς στην FT, χανω το μπόνους της 1ης κατάθεσης;;;;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2012 νομιζω δεν χανεται μεχρι να κανεις την 1η σου καταθεση...ΝΟΜΙΖΩ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
rudessgr Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμαααα...και επειδη εχω αρρωστησειιι...τι ωρα ανοιγει η FULL TILT..??ξερει κανεις?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμαααα...και επειδη εχω αρρωστησειιι...τι ωρα ανοιγει η FULL TILT..??ξερει κανεις??θελεις να τους κανεις ποδαρικο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμαααα...και επειδη εχω αρρωστησειιι...τι ωρα ανοιγει η FULL TILT..??ξερει κανεις??θελεις να τους κανεις ποδαρικο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2012 Διαβαζοντας σε fora, το αργότερο στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης για την Ελλάδα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis1978 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Σε μιση ώρα από τωρα, ξεκινάει παιδιά....το ειδα στο 2+2...αντε να δουμε!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 erotisi asteria.ego exo ena account sto PS prepei kai sto FTP na einai ta idia stoixia mou ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 full til is upreal cashGO GO GO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 mpori kapoios na eksigisi ta mponous analitika edo.... thelo na paro kai to teleuteo dollario mponous Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Καταρχην πρεπει να αποδεχτεις τα $750 (Πας στο Cashier-Bonus Account και πατας Accept, αν θυμαμαι καλα.)Εφοσον τα αποδεχτεις, το εν λογω bonus απελευθερωνεται ανα $20, όσο παίζεις.Για το first deposit bonus δεν ξερω λεπτομερειες.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 tytyty Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
hdrs Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Γρήγορα παίδες ρετζιστάρετε στο ft μοιράζουν λεφτά εκεί ,δεν κλέβουνε … Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 entometaksi pia 750 na dexto;;; den ine 600;;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Τα $600 ειναι το μπονους 1ης καταθεσης, αν βλεπω καλα. Τα 750 ειναι για την επανεναρξη του Full Tilt. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 me ta 750 ti paizei re paidia? eksigiste to ligo na katalavoume...den exw k pl sxesi me tin ftp twra eftiaksa account .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 εμενα γτ μου δινουν μονο 200$? πληρωνω που δεν τους ειχα κανει μεγαλο rake?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis1978 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Παιδια, εκανα αιτηση μεταφορας απο σταρς στην τιλτ και εφαγα πορτα...εστειλα email και περιμενω να μου εξηγησουν το λογο...ξερει κανεις τπτ γιαυτό? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 file vasili exw paromoio provlima...ekana metafora prin peripou misi wra apo stars se ftp alla ta $ den exoun er8ei akoma stin ftp...an kserei kanenas palios tis ftp kati parapanw as voi8isei..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 ok $$ came... meta apo misi wra anamoni... start the game!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis1978 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 file vasili exw paromoio provlima...ekana metafora prin peripou misi wra apo stars se ftp alla ta $ den exoun er8ei akoma stin ftp...an kserei kanenas palios tis ftp kati parapanw as voi8isei..... φιλε, εμενα μου απαντησαν ηδη οτι δεν εγκριθηκε η μεταφορα....σκεφτομαι μήπως παίζει ρόλο κάτι άλλο: μήπως πρέπει να καταθέσουμε κανα 10αρικο στην full Τιλτ και μετα μπορούμε να κάνουμε μεταφορές κανονικα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis1978 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 ok $$ came... meta apo misi wra anamoni... start the game!!!αδερφε, εσενα ο λογαριασμος ειναι παλιος ή τωρα τον έκανες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 twra...ksanaestila twra na anoiksw k allo tour k pali den erxode argei pl... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 εμενα ειναι παλιος ο λογαριασμος και ηρθαν σε 5 λεπτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vasilis1978 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2012 Ακόμα να μου απαντήσουν, εχω κάνει 3 αιτήσεις μεταφοράς χρημάτων από τον λογαριασμό μου στην σταρς στον paired account στην Full tilt και οι τρεις αιτήσεις απορρίφθηκαν...έχω στείλει ισάριθμα email στην full tilt αλλά ακόμα καμία απάντηση, μάλλον καίγονται και δεν προλαβαίνουν από τα τόσα προβλήματα...εφτασα στο σημείο να στειλω μηνυμα στο support της σταρς μπας και μπορούν αυτοί να λύσουν το πρόβλημα αλλά απάντησαν οτι δεν είναι στην αρμόδιότητά τους!!!!!(μα καλά, ίδια εταιρεία δεν είναι?)... Αν μπορεί κάποιος από εδω μέσα παιδιά, να σκεφτεί κάτι άλλο ή να βοηθήσει με κάποιο τρόπο, ας το κάνει...Ευχαριστώ, Βασίλης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts