pitsikos Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2012 Σήμερα το πρωί λέμε με έναν φίλο να πάμε για χαβαλέ στο καζίνο λουτρακίου με την προσφορά με τα 15ευρω που έχουν με τα δικά τους πούλμαν. Κλείνουμε θέσεις όπως μας είπαν από νωρίς το πρωί και 12 είμαστε ομόνοια. Αφού περιμέναμε έχοντας κλείσει θέσεις με το όνομά μας και δεν γινόταν τίποτα πέρνουμε τηλ και μας λένε πως το πούλμαν έχει φύγει και είναι πλατεία Καραΐσκάκη. κατεβαίνουμε γρήγορα μόνο και μόνο για να μας πεί ο οδηγός με τρελό υφάκι ..φεύγω...είμαι γεμάτος. Δεν πίστευα στα μάτια μου σε αυτό που είδα. Παιδιά μιλάμε για πούλμαν από αυτά που πήγαινε η Βουγιουκλάκη. Επίσης σε αντίθεση με ότι διαφημίζουν ήταν ένα βρομιάρικο πούλμαν που το μονό που έγραφε ήταν albania, tirana, bulgaria και κάτι τέτοια.άσχετα με την βρωμιά και το επικίνδυνο πούλμαν απλά ντροπή για τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του καζίνο. Ερασιτέχνες μια ζωή. Παιδιά μακριά , μέσα στο πούλμαν ο μικρότερος ήταν 72 χρονών.Μιλάμε για απαράδεκτες καταστάσειςΑλλά τι παραπάνω να πεις για ένα καζίνο που μόνο του είχε πριν 2 μήνες ανακοινώσει 100 ευρώ τουρνουά κάθε σαββατοκύριακο και ως δια μαγείας έγινε αυτή η παρωδία της τετάρτης με τα απεριόριστα rebuy.όποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας μιλήσει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bardis21 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2012 egw type mou exw dei ena lewforeio k einai bomba k ka8aro k kainourgio... twra an exoun k allo den kserw ti na pw...g ta tour simfwnw eimai k egw ap tous disarestimenous s auto t 8ema!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pitsikos Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2012 egw type mou exw dei ena lewforeio k einai bomba k ka8aro k kainourgio... twra an exoun k allo den kserw ti na pw...g ta tour simfwnw eimai k egw ap tous disarestimenous s auto t 8ema!!! φίλε το πούλμαν που διαφημίζουν είναι μόνο ένα. τα δρομολόγια είναι πάρα πολλά. Συνεργάζονται με ένα γραφείο στην Αθήνα για την μεταφορά του κόσμου. Παιδιά προσοχή, ρισκάρετε την ζωή σας με τα πούλμαν που βάζουν οι κύριοι από το λουτράκι.Πόσα περισσότερα κέρδη θέλουν. Ακόμα και απο την ασφάλειά μας περικοπές?Και στο κάτω κάτω δείξτε με τι μεταφέρετε τον κόσμο να ξέρει. Μην δείχνετε αυτό το σουπερ πούλμαν το κόκκινο. Εγώ αν ήξερε με τί υπήρχε περίπτωση να πάω δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έμπαινα στην διαδικασία.Το ότι κάτι γριούλες μου πήραν την θέση που είχα κλείσει είναι το λιγότερο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts