moderator Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 Με διαφορά η καλύτερη ατάκα του Greek Poker Championship ήταν αυτή του κ. Νίκου Παπαδόπουλου. Απολαύστε τη στιχομυθία και προσπαθήστε να φανταστείτε τη σκηνή.Σημείωση: Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο κύριος με το μουστάκι που βγήκε 8ος στο final table.Κάνει raise o Silencio από το button και ο Παπαδόπουλος του γυρνάει ρέστα από UTG.Ο Silencio προσπαθώντας να τοποθετήσει τον αντίπαλό του σε κάποιο hand γυρίζει και τον ρωτάει:- Κάνατε limp από under the gun;Και η θεϊκή ατάκα του κ, Παπαδόπουλου:- Εγώ δεν ξέρω από αυτά... Πόντιος είμαι !!!Και ο Silencio λύνεται στα γέλια.:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Παράθεση
fran10apo Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 απιστευτη ατακα....γελασα με την ψυχη μου! Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 NOMIZO EXI KAI MIA KALITERH.STO LAST MINUTE EVENT PROTOS VGIKE KAPIOS KOSTAS O OPIOS EKANE TA PIO TRELA PRAGMATA POU EXO DI.PROTH FORA STH ZOI TOU EPEZE HOLDEM.(NA GIATI EXOUN MEGALO DEVIATION TA TOURNOUA)STO TELIKKO HU H DEALER KATALATHOS TOU GIRIZI THN DEFTERH KARTA ANAPODA.ITANE MIA NTAMA.AMESOS TOU PERNI THN NTAMA KAI TOU DINI ALH KARTA KLISTH.TOTE O KOSTAS ME SVELTADA TRAVAI THN NTAMA APO THN DEALER KAI ANAKINONI:THA THN KRATISO.TO DEFTERO PRAGMA POU EKANE GIA TO OPIO PESAME STO PATOMA APO TA GELIA INE TO EKSHS.EXOUNE MINI STO TELIKO TRAPEZI AFTOS KAI ALA DI ATOMA.PEZI MONOMAHIA ME TON ENAN APO TOUS DIO KAI O ANTIPALOS TOU ANAKINONI ALL IN.TOTE O KOSTAS LEI STHN DEALER:METRISTE TA LEFTA TOU PEKTH POU INE EKTOS THS PASAS GIA NA DO TI THA KANO!!!!HAHAHAHAHAHA Παράθεση
fran10apo Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2008 επισης πολυ καλη ατακα!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts