pokerland Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 {multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}Βρισκόμαστε λίγες μόνο ώρες πριν την επανέναρξη του Full Tilt Poker μετά από 16 ολόκληρους μήνες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα real money tables της πλατφόρμας θ’ ανοίξουν στις 15:05 ώρα Ελλάδος!*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Fontas4 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Επιτέλους θα απελευθερωθούν τα 0,36$ που έχω στο account μου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
FlopKiller_G Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 As elpisoume na parameinei Full Tilt Poker kai na min ginei Full Tilt Joker opws i mama Jokerstars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Επιτέλους θα απελευθερωθούν τα 0,36$ που έχω στο account μου! Εδώ ο Ρώσος πήρε 1.000.000 ξεκινώντας με satelite των 15 FPP ... παπάδες θα κάνεις με 0.36$! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts