XBA7 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος στο pokerland αν και σαν αναγνώστης είμαι κανένα 8μηνο!!Εχω ξεκινήσει να παίζω texas με πραγματικά χρηματα εδώ και 8 μήνες και θα έλεγα ότι εχω παίξει ήδη παρα πολλά τουρ (ποκερσταρς ΧΒΑ7) για νέος και πιστεύω ότι και μέσα από το σαιτ σας αλλα και μερικά βιβλια-βίντεος αλλά και συζητήσεις για συγκεκριμένα "χερια" βελτιώνομαι συνεχώς!!Επίσης εχω πάρει και μέρος σε 4 ζωντανά μικρά (50-100) τουρ. στο ΗΥΑΤ και στα Σκόπια. Εμπειρία που θα τη χαρακτήριζα φοβερή ειδικά την πρώτη φορά που έπιασα φύλλο το χτυποκάρδι ήταν μοναδικο!!! Αυτα για τη γνωριμία!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 welcome Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
XBA7 Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Ευχαριστώ ομιλάρα!!!! Τελικά τίποτε δεν ειναι τυχαίο.... Καλωσόρισμα από ομίλίτη σε ένα νέο μέλος, Κρητικό και που εχει φαέι τη μισή του ζωή στον Ο.Φ.Η......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 φιλος του ΟΦΗ η πολιστας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
chragg Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2012 welcome XBA7 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
XBA7 Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2012 Ευχαριστω chragg... Οχι φιλε snakes..επαιζα στην ομαδα μπασκετ καμια δεκαρια χρονια!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2012 welcome Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts