Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

3r

Pchatziko

Recommended Posts

re file pro flop to epekses soosta orea pot odds ixes.... meta ine emetiko to peksimo s oti kai na po itan poli athlio ekanes call gia 3 outs kai meta piges all in kai s ekatse to laxio.... sorry den ksero an pezis etsi genika alla apo sena bgazoume lefta merikoi filika sto leo den ksero mpori na ise to kalitero pedi alla to epekses xalia meta to flop

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

esi me pio skeptiko bareses all in;

fold den pigenne itan sigouro kai isoun sxedos sigoura piso 22% ara opos katalabennis oti den mporouses para na to petaksis kai auta ta 22% pou leo mpoouse kan na min isxioun na ixe idi etoimo full house

αφου δεν το πετας στο φλοπ που πρεπει, turn πως να πεταξεις :P

turn ine pio eukolo na ta petaksis ... na s po pos mpoti na ta petaksi;;; na dosi ena xastouki ston eauto tou proto deutero na pi ekana tin donkia alla den pirazi paso kai tha pekso sosta tora alla sinexise tin pliris donkia ego otan pezo etsi ime 1000% tiltarismenos etsi opos epekse an to sinithizi apla den kseri poker kai kalitera na pezi kino 2 aritmous pou exi perissoteres pithanotites na mpi itm para an pezi etsi

ανδρεα να εξηγησω γιατι θεωρω πως δεν μπορει να πεταξει turn.

αφενος οταν callαρεις σε total blank και ξαφνικα βγαινει monster draw που να πεταξεις. δεν σου παει η καρδια πως να το κανουμε..

αφετερου συμφωνα με το pokerstove το φυλλο εχει 30% equity vs overpairs ..οκ vs ετοιμο full δεν βλεπουμε καν το river αλλα βλεποντας ποτ 22Κ να βαλεις 8 και να κυνηγας τα μυρια οσα,οσο να ναι θες να gamblαρεις.

εγω ωστοσο 1) θα το ειχα ηδη παρατησει και 2) και turn αν δεν πιστευω πως εχει στο range του και μλκιες οπως 55 πχ παλι πεταω

ώπα παιδιά μισό αν θεωρούσα αρχικά ότι το χέρι ειναι καλοπαιγμένο δεν θα το έβαζα εδώ αλλά νομίζω το θέμα έχει γίνει λίγο άδικο. Αρχικά εγώ παίζω κυρίως HU τα οποία όπως διαπιστώνω με επηρεάζουν στα mtt χάνοντας χρήματα παρόλο που στα hu είμαι κερδισμένος. σε αυτό το board στο φλοπ βάσει pokerstrove απέναντι σε range 77+ Α7s+ Α7ο+ Κ7s+ K7o+ και γενικά κάθε χέρι που έχει 8αρι 9αρι 7αρι η συνδιασμό αυτών (έχω βγάλει τα 72 83 etc) είμαι 39% βάσει pokerstrove Βέβαια εδώ να τονίσω ότι όταν κάνω call στο flop το κάνω χωρίς να ξέρω αυτό. Ουσιαστικά το κάνω με 2 overs ένα gutshot/ float και ουσιαστικά χωρίς να έχω κανένα σχεδιασμό για το χέρι (γι αυτό είναι και λάθος) στο turn εμφανίζεται το 7 καρό και τώρα έχω 2 Over που ίσως παίζουν gutshot και flush draw το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι τα nuts εκτός και είχε κάποιο Α7 Α8 Α9 καρό στο φλοπ χωρίς να αποκλείουμε το Αχ καρό. Βάσει τώρα αυτό το συγκεκριμένο range εγώ πάλι είμαι 42% . Για το allin στο turn τώρα βάσει του bet που κάνει σημαίνει ότι δεν έχει πάσο άρα εκεί έχει 9αρι (η καλή περίπτωση που ουσιαστικά εκεί είναι flip έχει 8άρι που για κάποιο λόγο το πιστεύει (full ακραία περίπτωση) 7αρι που το bet tou μπορεί να το δικαιογήσει η Overpair, full house εκεί δεν έχει ποτέ στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή μπορεί και αυτό να έιναι το πιο μοιραίο λάθος στο παιχνίδι μου γενικά. Οπότε εκεί εφόσον τα outs μου έχουν γίνει σαφώς περισσότερα αποφασίζω να τα βάλω όλα. Τώρα όσο για το Αντρέα δεν μπορώ παρά να λάβω την άποψη του μιας και αυτός είναι ο λόγος που πόσταρα το χέρι αλλά πιστεύω ότι ίσως να είναι ίσως λίγο υπερβολικός

δεν ειναι σοβαρο χερι για συζητηση.φλοπ πασο και τελος.δεν εχει ποτε air σε τετοιο flop.και αντε το εκανες το call.το turn ειναι ή lead bet και παιξανε τα λεφτα ή check fold με αυτα τα στακς και τετοιο bet.

gia steal to lew pre kai profanws eksartatai poso anoigei o initial.therw oti tha pane paso arketes fores.otan lew protimw ennow apo auto pou ekane telika,dhladh to call.to idio kai post flop kalutera gia mena na ta valei apo to na kanei call.fold pre,fold flop einai to swsto alla an einai telika na ta paiksei as ta paiksei epithetika,auto lew kai mono,mou fainetai ligo kalutero

καταρχήν fold pre δεν υπάρχει για μένα, απορώ που το γράφετε

alternative pre μου αρέσει το shove του γεωπόνου

fold flop συμφωνώ, no call, no raise

ώπα παιδιά μισό αν θεωρούσα αρχικά ότι το χέρι ειναι καλοπαιγμένο δεν θα το έβαζα εδώ αλλά νομίζω το θέμα έχει γίνει λίγο άδικο. Αρχικά εγώ παίζω κυρίως HU τα οποία όπως διαπιστώνω με επηρεάζουν στα mtt χάνοντας χρήματα παρόλο που στα hu είμαι κερδισμένος. σε αυτό το board στο φλοπ βάσει pokerstrove απέναντι σε range 77+ Α7s+ Α7ο+ Κ7s+ K7o+ και γενικά κάθε χέρι που έχει 8αρι 9αρι 7αρι η συνδιασμό αυτών (έχω βγάλει τα 72 83 etc) είμαι 39% βάσει pokerstrove Βέβαια εδώ να τονίσω ότι όταν κάνω call στο flop το κάνω χωρίς να ξέρω αυτό. Ουσιαστικά το κάνω με 2 overs ένα gutshot/ float και ουσιαστικά χωρίς να έχω κανένα σχεδιασμό για το χέρι (γι αυτό είναι και λάθος) στο turn εμφανίζεται το 7 καρό και τώρα έχω 2 Over που ίσως παίζουν gutshot και flush draw το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι τα nuts εκτός και είχε κάποιο Α7 Α8 Α9 καρό στο φλοπ χωρίς να αποκλείουμε το Αχ καρό. Βάσει τώρα αυτό το συγκεκριμένο range εγώ πάλι είμαι 42% . Για το allin στο turn τώρα βάσει του bet που κάνει σημαίνει ότι δεν έχει πάσο άρα εκεί έχει 9αρι (η καλή περίπτωση που ουσιαστικά εκεί είναι flip έχει 8άρι που για κάποιο λόγο το πιστεύει (full ακραία περίπτωση) 7αρι που το bet tou μπορεί να το δικαιογήσει η Overpair, full house εκεί δεν έχει ποτέ στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή μπορεί και αυτό να έιναι το πιο μοιραίο λάθος στο παιχνίδι μου γενικά. Οπότε εκεί εφόσον τα outs μου έχουν γίνει σαφώς περισσότερα αποφασίζω να τα βάλω όλα. Τώρα όσο για το Αντρέα δεν μπορώ παρά να λάβω την άποψη του μιας και αυτός είναι ο λόγος που πόσταρα το χέρι αλλά πιστεύω ότι ίσως να είναι ίσως λίγο υπερβολικός

so sick kati lathos kanis pistepse me... den ime kai o top pextis alla prepi na katalabis oti edo isoun apla tixeros... oso gia to shove pre flop to theoro kai ego sosto an iksera ta stats tou arxikou raiser kai profanos den me noiazi o caller giati obv tha pai paso... apo tin alli den ksero geopone pes m na matho posa bb ise diatethimenos na kanis shove se etsi katastasis ego den to meletisa alla profanos prepi na exis kai fold ekouiti ( den ksero pos grafete lol) ara sigoura pano apo 10bb extos an exis sfixto pexti apenanti s ... os ta posa omos an exis px 30bb kanis all in gia steal;

Squeeze all in pre.

to les poli eukola pou me entiposiazi .... se pexti xoris stats pou lei o filos den mporis eukola na to kanis ine san na mpennis ston lakko me ta fidia ...mou aresi omos san idea alla m aresi kai to call exi sxedon ta telio pot odds kai polles proptikes na pari full stack