@lexUnderTG Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2012 Καλημερα παιδια.Αν και γενικα παρακολουθω τι γινεται σε ολα τα Ελληνικα forums πρωτη φορα εγγραφομαι σε καποιο.Παιζω στην Stars ως @lexUnderTG και στο 888 ως katsouras τα τελευταια 2 χρονια.Κατα καιρους το παρατουσα αλλα τον τελευταιο μηνα επαιξα εντατικα στην Stars με το μονο αξιολογο score να ειναι 1,5κ για μια δευτερη θεση στο Hot 5,50.Σκοπος της εγγραφης μου ειναι η συζητηση για ολα τα θεματα του ποκερ αλλα και η εμψυχωση γιατι μπασταρα σε αυτη την δυσκολη εποχη και πρεπει να ξεκινησω απο το μηδεν και παλι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2012 να φανταστο,ξεφανικα μετα τν δευτερη θεση στο hot 5.5 αρχισες να παιζεισ 100αρια τουρνουα?PS. μωλις κοιταξα και τα σταστιστικα σου, λογικο αδερφε,αν απο εκει που επεζες 2-5$ πασ κατευθειαν στα 109-215. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
@lexUnderTG Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2012 Οχι φιλε.Καμια σχεση.Τα χθεσινα κυριως που ετρεξα ηταν ολα απο tickets που κερδισα απο sats.Ανεβασα λιγο το abi μου περιπου στα 10$ αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα επαιζα με τετοιο bankroll warm up και kickoff.Απλα ειχα να αντιμετωπισω τρελα bad beats και ακομα πιο τρελα runner runners..Οπως και τα χθεσινα (στο αναλογο thread) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2012 πάντως εγώ αν είχα κερδίσει εισιτήριο αξiας 200 + 100 $ θα προτιμούσα να παίξω 30 τουρνουά τον 11$ παρα 1-2 τον 100 και 200. κάτι που αποσο ξέρω γίνετε στην pokerstars. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2012 +1 poulaki tsiou .. o wont million έχει καταστρεψει κόσμο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts