Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Καλημερα

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.Αν και γενικα παρακολουθω τι γινεται σε ολα τα Ελληνικα forums πρωτη φορα εγγραφομαι σε καποιο.Παιζω στην Stars ως @lexUnderTG και στο 888 ως katsouras τα τελευταια 2 χρονια.Κατα καιρους το παρατουσα αλλα τον τελευταιο μηνα επαιξα εντατικα στην Stars με το μονο αξιολογο score να ειναι 1,5κ για μια δευτερη θεση στο Hot 5,50.Σκοπος της εγγραφης μου ειναι η συζητηση για ολα τα θεματα του ποκερ αλλα και η εμψυχωση γιατι μπασταρα σε αυτη την δυσκολη εποχη και πρεπει να ξεκινησω απο το μηδεν και παλι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να φανταστο,ξεφανικα μετα τν δευτερη θεση στο hot 5.5 αρχισες να παιζεισ 100αρια τουρνουα?

PS. μωλις κοιταξα και τα σταστιστικα σου, λογικο αδερφε,αν απο εκει που επεζες 2-5$ πασ κατευθειαν στα 109-215.

Οχι φιλε.Καμια σχεση.Τα χθεσινα κυριως που ετρεξα ηταν ολα απο tickets που κερδισα απο sats.Ανεβασα λιγο το abi μου περιπου στα 10$ αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα επαιζα με τετοιο bankroll warm up και kickoff.Απλα ειχα να αντιμετωπισω τρελα bad beats και ακομα πιο τρελα runner runners..Οπως και τα χθεσινα (στο αναλογο thread)

πάντως εγώ αν είχα κερδίσει εισιτήριο αξiας 200 + 100 $ θα προτιμούσα να παίξω 30 τουρνουά τον 11$ παρα 1-2 τον 100 και 200. κάτι που αποσο ξέρω γίνετε στην pokerstars.