Matt Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 Ξέρει κανείς τι γίνετε στήν περίπτωση που το σπίτι σου είναι κοντά στα σύνορα και μπορείς να πιάσεις ιντερνετ με στικάκι απο γειτονική χώρα ? π.χ. απο κέρκυρα αγοράζεις στικάκι αλβανικό , ή χιο- τουρκια κ.α.το ίδιο ισχύει και για τραπεζικό λογαριασμό.Σε μια τέτοια περίπτωση ξέρει κανείς αν υπάρχει κίνδινος να σε πιάσουν ?Η αν αυτό που κάνεις θα θεωριθεί παράνομο ? (Αν και δε βλέπω που είναι το παράνομο.) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 Τουρκία πάντως ήμουν πρόσφατα και όχι μόνο δε σ αφήνουν να παίξεις πόκερ στο ίντερνετ αλλά δεν μπορείς καν να μπεις στη σελίδα της Pokerstars! Στην Αλβανία δε ξέρω τι γίνεται αλλά μου φαίνεται ότι δε θα χεις πρόβλημα θα ναι σα να χεις μεταναστεύσει εκεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
netman Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 την ΙΡ σου κοιτάνε,αν είναι από άλλη χώρα που επιτρέπεται το on-line δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KDBlack Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2012 Ναι αλλά για να κάνεις ανάληψη θα πρέπει να δηλώσεις και διεύθυνση σε αυτή την χώρα που να αποδυκνείεται από κάποιο λογαριασμό κτλ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts