moderator Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Μου το έστειλε ένα μέλος του Pokerland, και είναι τόσο καλό που θα ήταν κρίμα να μην το μοιραστώ μαζί σας:........Μετα απο καθε live τουρνουα, οταν γυρναω πισω στο σπιτι,καθομαι και σκεφτομαι το στιγμα του,τι ειναι αυτο που μου εκανε εντυπωση ετσι το χαρακτηριζω και ετσι μενει για παντα χαραγμενο στην μνημη μου.Στο Greek Poker Championship αυτο που μου εμεινε ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να δειχνουν μαγκες αλλα δεν ειναι και αλλοι που ειναι γεννημενοι μαγκες,ειναι νικητες χωρις να κερδισουν!Θελω να εκφρασω τον θαυμασμο μου για δυο μαγκες απο την Ναυπακτο,ειμαι πραγματικα χαρουμενος που τους γνωρισα!Τελικα τιποτα στην ζωη δεν ειναι τυχαιο για αυτο και ο Καζαντζακης βαφτισε τον ηρωα του ΖΟΡΜΠΑ!!!Απλά και αληθινά λόγια γεμάτα ουσία. Όλοι μας θαυμάσαμε τους δύο φίλους από τη Ναύπακτο...Τίποτε άλλο... respect!! Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Πολλά thumbs up στον φίλο..Ο Ντίνος ο Ζορμπάς, εκτός από εξαιρετικός παίκτης του πόκερ, είναι ένα συμπαθέστατο, καταπληκτικό πλάσμα, με αίσθηση του χιούμορ, δίψα για ζωή και προδιαγραφές πρωταθλητή!Η πιο ευχάριστη νέα γνωριμία που έκανα στο τριήμερο στη Γευγελή..Πολλά συγχαρητήρια για τη στάση ζωής του.. Παράθεση
SWEDENFISH Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 KAI EGO NIOTHO TIHEROS POU TOUS GNORISA.NOMIZO POS APO AFTOUS PERNOUME DINAMH POLES FORES STH ZOI MAS.THA ITHELA NA TOUS KSANADO SIGOURA KAI NA KANOUME PAREA.EVGE KAI GIA TO PEHNIDI TOU.SOVAROS,METRIMENOS KAI STATHEROS.MPRAVO KAI PALI. Παράθεση
Recommended Posts