Havalencia Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Επειδή ψάχνω καιρό αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω, υπάρχει κάποιος που να μπορεί να προτείνει ή να δώσει στοιχεία για training sites (και δευτερευόντως αν υπάρχουν coaches που να αξίζουν);Ενδιαφέρομαι αν υπάρχουν γνώμες για το ποιο είναι το καλύτερο value for money αν κάποιος ενδιαφέρεται για χαμηλά stakes sng. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Gia SnG sou protinw ton Clint Losch apo to bluefire poker... Einai gamatos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 ευχαριστώ για την πληροφορία βέβαια το bluefire είναι το πιο ακριβό από όσα έχω τσεκάρει μέχρι τώρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 exei k diki tou selida edw http://www.crushthedonks.com/Coaching/s ... MYv7Hcs_cs Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Kasspav and only kasspav... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2012 Kasspav and only kasspav...Αναρωτιεμαι γιατι σε πιασαν οι καλοσυνες... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Kasspav and only kasspav...Αναρωτιεμαι γιατι σε πιασαν οι καλοσυνες...Μπαααα η τελευταια καλη κουβεντα που ειπε ο Κωστακης την αναφερουν οι Maya στις γραφες τους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Erxetai stis 21... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Καμιά συνεισφορά στο θέμα παίζει; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Τι sng παίζεις; Νομίζω οτι τα περισσότερα training site αποκλειστικά για sng έχουν κλείσει αρα πας στα κλασσικα που προσφέρουν απο όλα. Λίγο πολύ πάντως όλα τα site έχουν video για sng το θέμα είναι τι παίζεις και τι ακριβώς θέλεις. Cardrunners δεν είχα εγγραφή ποτέ αλλα εχουν τον Collin Moshman και ακόμα 2-3 ατομα νομίζω άρα έχουν αρκετά βιντεο για να δεις. DeucesCracked έχει πρόσφατα για 180 και 45 ατόμων και εχει αρκετά για 6-max sng. Έχει παλοιότερα video για STT 9 ατόμων.PokerXfactor έχει αρκετά SNG STT και double or nothing .Κάποια leakfinder videos για 180 και 45 ατομα. PokerVT νομίζω κάνει ακόμα εκεί video o spacegravy αλλα δεν ξέρω για ποια είδη , έχω δει μερικά απο το Derk με είχαν βοηθήσει, ήταν σχετικά με το ICM.TournamentPokerEdge Υπάρχει ο aznAllin007 απο τους κορυφαίους στα STT. Για 9 ατόμων sng θα διάλεγα μάλλον το TournamentPokerEdge το οποίο δεν έχει και sign up fee. Κάνεις εγγραφή ένα μήνα και αν δεν σου αρέσει δεν συνεχίζεις . Οτι θα κερδίσεις πράγματα απο τα βιντεο εκει θα κερδίσεις σιγουρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2012 http://www.acbarone.blogspot.gr/Το χει τερματισει και αξιζει καθε $ που θα δωσεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2012 Thanks both Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts