Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Δεν έχει σχέση η ΠΟΚΕΡΣΤΑΡΣ με το θέμα τους

GEOR78

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και μαθε να ξεχωριζεις τη φορολογηση στα κερδη της εταιρειας και στα κερδη των παιχτων.Εγω μιλω μονο για τα κερδη των παιχτων,ΟΠΟΤΕ και το 30 τα 100 που αναφερεις πιο πανω δεν ισχυει ,10 τ 100 ειναι η φορολογηση εδω στην ελλαδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

meta to mountial tou 2006 ,otan ksenoi mpouk eixan ksefortosei olo to paixnidi ston opap...epi ena 8mhno,gia na bgalei th xasoura,,edine ola ta paixnidia se 4ades kai 3 ades,,,ta thimasaii megale afta??/ti kanate tote san praktores??/tipota....

εγω παιδια ειμαι μαζι σας και κατα των κοκκαλη,Σαμαρα,Βενιζελου,Μερκελ κ.τ.λ.

Απλα ειμαι και κατα σε bwin ,pokerstars,pokergr k.t.l. που εχουν εδρα σε χωρες με ελαχιστους φορους και πελατες(με χρηματα) απο αλλες χωρες.Οι οφσορ εταιριες οχι μονο του τζογου ειναι η πληγη της οικονομικης κρισης παγκοσμιος.

Δεν ειμαι κατα να ρθει η bwin και να κανει επιγειο η νετ δικτυο στην Ελλαδα με ιδιους ορους αλλα αυτη η εκμεταλευση η σημερινη πρεπει να αλλαξει. Μου αρεσει π.χ. η pokergr κυριως στο σερβις αλλα θελω να πληρωνει φορους (λογικους πχ 15%) και εγω φορους (πχ 3-5% επι τζιρου) και τους το εχω πει πολλες φορες.

Γιατι οχι να μεταφερθει στην Ελλαδα.

Καλα ρε πρακτορα,μαζοχας εισαι που θες να πληρωνεις φορο και επι του τζιρου μαλιστα?Δεν φτανουν τα λεφτα που παιζεις,και που το 30 τα 100 αυτων μεταφερονται ως φορος στο κρατος θες να πληρωνεις και επιπλεον λεφτα σε περιπτωση που κερδισεις?

Ο φορος επι των κερδων υπαρχει μονο στις μπανανιες.

To ιδανικο θα ηταν να πληρωσουμε φορους επι των καθαρων κερδων μας π.χ με εκαθαριστικο που θα στελνει η εταιρια και θα λεει οτι π.χ. ο ταδε κερδισε το 2012 3000 Ε και να πληρωση π.χ 10% δηλαδη 300 Ε.Επειδη ομως ξερω οτι αυτο δεν θα γινει ,κανω αναγωγη και βγαινει κατι αναμεσα σε 2 με 3% επι του τζιρου (αλλα σε κερδισμενους).Αυτο σημενει 2-3% ροι χαμενο ποσοστο που δεν χαλαει την αξια του παιχνιδιου.Τωρα αν προτιμας τις συνεδριες με 10% δικη σου γνωμη(η αναγωγη δινει 5% επι τζιρου)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ Π.Χ ΜΑΛΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ Π.Χ ΜΑΛΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ!

Aν θελουν να πληρωνουν μηδαμινους φορους στη Μαλτα εγω δεν εχω προβλημα,αλλα ας παιζουν με Μαλτεζους πελατες και οχι με Ελληνικο συναλλαγμα (παρανομη εξαγωγη συναλλαγματος απο τη χωρα)

Πρακτορα,σηκωνω τα χερια ψηλα .Εκει ,επιμενεις να με πεισεις οτι πρεπει ντε και καλα να μπει φορολογια στα κερδη των παιχτων.Δεν το καταλαβαινεις οτι το αποτελεσμα αυτου θα ειναι να μειωθει ο τζιρος του παιχνιδιου και τα εσοδα στο τελος?Τελος παντων,δεν βγαζουμε ακρη,εχεις την αποψη σου.

Aν θελουν να πληρωνουν μηδαμινους φορους στη Μαλτα εγω δεν εχω προβλημα,αλλα ας παιζουν με Μαλτεζους πελατες και οχι με Ελληνικο συναλλαγμα (παρανομη εξαγωγη συναλλαγματος απο τη χωρα)

ΝΑΙ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΒΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΑΝ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρακτορα,σηκωνω τα χερια ψηλα .Εκει ,επιμενεις να με πεισεις οτι πρεπει ντε και καλα να μπει φορολογια στα κερδη των παιχτων.Δεν το καταλαβαινεις οτι το αποτελεσμα αυτου θα ειναι να μειωθει ο τζιρος του παιχνιδιου και τα εσοδα στο τελος?Τελος παντων,δεν βγαζουμε ακρη,εχεις την αποψη σου.

εγω επιμενω σε φορολογηση των εταιριων και οχι των παιχτων.Αυτοι δυστυχως θελουν φορολογηση παιχτων και εγω προτινω βιωσιμο για το παιχνιδι τροπο.

Και κυριως φοβαμε την μεταθεση του φορου της εταιριας στον παιχτη.

Αν εσυ προτιμας να μας δουλευουν και να λενε οτι πληρωνουν στη Μαλτα τι να σου πω ειμαστε αξιοι τις μοιρας μας.

Για τους εφοπλιστες που λες φυσικα και τρελενομαι με αυτο που γινετε. Ειμαι υπερ στο να φορολογηθουν,και αν αρνηθουν να κανουμε οτι εκαναν συσωμοι οι Γαλλοι οταν ο πλουσιοτερος Γαλλος δηλωσε οτι θα παρει Βελγικη υπικοοτητα. Εφημεριδες και πολιτες τους λεμε ουστ απο την χωρα μας ,μη σου πω και απαγορευση εισοδου στην χωρα.Ειναι τραβηγμενο αλλα στην Γαλλια δουλεψε

re mitsilon exeis thn entyposh oti kai monopolio dyadiktiaka na ginei o opap an perasoun oi paixtes ekso apo to praktoreio sou(na mhn anoikso thema pos phrate tis adeies kai poso yperaksia tous dosate,,giati olois sas prepei na logodoteisete sth dikaiosynh)tha mpoun trexontas mesa na paiksoun ??/oute th klania tous filaraki de tha parete,,,exete pethanei oloi kai den sas lypamai katholou giati h pleiopshfia ton adeion htan vysmatikes...h pleiopshfia sas lamogia eiste....sygkalyptate tosa xronia ena egklhma se baros ton ellhnon forologoumenon...gia poio logo re megale plhrosa tosa xronia prostima gia na synthreitai to monopolio??..emeis oi ellhnes forologoumenoi sas plhrosame me thn anoxh ton poulhmenon politikon kai ton dieftarmenon kanalion tosa xronia kai bgaineis kai les gia maltes kai paparies...den ta plhrone o opap maga ta prostima ,,oi ellhnes forologoumenoi ta plhronoume....gia na mporeis esy na sai paranoma monos sou sthn agora gia na mou prosfereis skata,,,kai tora bgaineis kai milas,,,sta skopia filaraki exei 14 diaforetikes offline etaireies kai aperioristes online,,,roumania to ido,,boulgaria to idio,,kentrikh eyroph to idio,,.ase to paramythi sou gia kana papou pou de kserei,,sas exoume plhrosei xrysous esas tous praktores..

re mitsilon exeis thn entyposh oti kai monopolio dyadiktiaka na ginei o opap an perasoun oi paixtes ekso apo to praktoreio sou(na mhn anoikso thema pos phrate tis adeies kai poso yperaksia tous dosate,,giati olois sas prepei na logodoteisete sth dikaiosynh)tha mpoun trexontas mesa na paiksoun ??/oute th klania tous filaraki de tha parete,,,exete pethanei oloi kai den sas lypamai katholou giati h pleiopshfia ton adeion htan vysmatikes...h pleiopshfia sas lamogia eiste....sygkalyptate tosa xronia ena egklhma se baros ton ellhnon forologoumenon...gia poio logo re megale plhrosa tosa xronia prostima gia na synthreitai to monopolio??..emeis oi ellhnes forologoumenoi sas plhrosame me thn anoxh ton poulhmenon politikon kai ton dieftarmenon kanalion tosa xronia kai bgaineis kai les gia maltes kai paparies...den ta plhrone o opap maga ta prostima ,,oi ellhnes forologoumenoi ta plhronoume....gia na mporeis esy na sai paranoma monos sou sthn agora gia na mou prosfereis skata,,,kai tora bgaineis kai milas,,,sta skopia filaraki exei 14 diaforetikes offline etaireies kai aperioristes online,,,roumania to ido,,boulgaria to idio,,kentrikh eyroph to idio,,.ase to paramythi sou gia kana papou pou de kserei,,sas exoume plhrosei xrysous esas tous praktores..

Γιαυτο δεν προκετε να παμε μπροστα εμεις οι Ελληνες.Κατηγορουμε εσεις φταιτει,αυτοι να δικαστουν,αυτοι να πεθανουν κ.τ.λ. και τιποτα δεν θα γινει μωρε,ποιος θα σε πιασει? σιγα μην ασχοληθουν κ.τ.λ.

ΠΡΟΤΑΣΗ φιλε.Προτινε κατι ας ειναι και λαθος. Πες εσυ πως πρεπει να γινει, τι πιστευεις εσυ. Εγω πιστευω οτι με προτασεις κατι παρει και καποιος αλλος.

Υ.Γ. ετσι οπως τα λες οτι για ολα ειναι υπευθυνοι οι πρακτορες ΟΠΑΠ και ο ΟΠΑΠ,και σε εχουν ζημιωσει, αρα εισαι ο μονος που θες να πουληθει σε ιδιωτη και να σωθουμε. ή πιστευεις οτι ειναι κερδοφορος αρα κερδιζουμε και δεν πρεπει να δωθει,ή ζημιωγονος και να πουληθει,εκτος αν σκεφτεσε σαν τους αθλιους που θελουν να τον πουλησουν(ειναι κερδοφορος αρα πρεπει να τον πουλησω)

paratheto ena kommati apo artho pou molis anartithike edo,,,Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η ΕΕΕΠ θα ακολουθήσει διαδικασία διαλόγου με την Κομισιόν και δε θα προβεί σε «τσαμπουκάδες» γνωρίζοντας τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μία τέτοια συμπεριφορά. «Δε θα γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, όπως με τα τεχνικά παίγνια και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που πλήρωνε πρόστιμο κάθε μέρα το ελληνικό κράτος», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Sentragoal» στέλεχος της επιτροπής παιγνίων......dekades xiliades eyro prostimo kathe mera plhronan oi ellhnes forologoumenoi ,,,gia to vromero monopolio kai ta lamogia tous prakrores...ki oloi siopousan,,,na mathainei siga siga o kosmos posa dis plhrosame oi ellhnes forologoymenoi 13 xronia gia ton eyergeth ton opap,,

Ε το λογικό δηλαδή..Αυτό έλειπε αν ο καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης τολμούσε να πάει κόντρα στην Κομισιόν..Από την αρχή φάνηκε ότι δεν υπήρχε θέμα από ελληνικής πλευράς τα περί προστίμων και βλακειές ήταν για να τρομοκρτατήσουν τον κόσμο και τις όποιες εταιρίες)..

Το κακό όμως έγινε αφού αποχώρησαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ εταιρίες όπως η betfair και άλλες..Ο εβραίος είχε πάρει χαμπάρι την εξέλιξη και δεν ανχώθηκε καθόλου..

Όσο αναφορά κάποια πράγματα που γράφτηκαν οτι οι εταιρίες που αποχώρησαν εκτός απο πόκερ προσφέρανε και στοίχημα δεν ισχύει καθώς η bwin, partypoker, bet365 κτλ κτλ κτλ συνεχίζουν να προσφέρουν αυτά που προσέφεραν..

Όλα τ'άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

kalispera, thelw na rwtisw an uparxei kanenas pou na exei kanei analipsh me karta ths trapezas kuprou prepaid apo pokerstars, giati arxisa na paizw pokerstars me ta teleutaia gegonota thelw na kanw anlipsh gia prwth fora , kai otan tous rwtisa mou eipan na elegxw an h trapeza dexetai kefalaia apo etairies tzogou... sorry pou to grafw se psilo akoirh ennothta.. euxaristw