BigSlick13 Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2012 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα..Στις 20 του μήνα θα συμμετέχω στο Loutraki Poker Challenge και είμαι διατεθειμένος να βγάλω σε shares το 50% της συμμετοχής μου κάτι που το κάνω πρώτη φορά..Επειδή είμαι σχετικά brake/even player η αναλογία θα είναι 1:1 δηλαδή 1%=5,50€Μέχρι στιγμής έχω 2 συμμετοχές σε live events και συγκεκριμένα στο Greek Poker Cup(Μάρτιος του 2011, 10 θέσεις πριν τα έπαθλα) και στο Loutraki Poker Series(Σεπτμέβριος 2011)Όποιος ενδιαφέρεται το νικ μου στην stars είναι Scorpios13.Ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2012 Τερματίσαμε στην 30η θέση με έπαθλο 728€.All in με Κ10(ήμουν short-stack) κόντρα σε JJ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts