vivendime Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Ρε παιδιά έχετε πάρει τα λεφτά σας από την fulltilt???απαντήστε μου παρακαλώ πολύ γιατί έχω θέμα!!!ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Ρε παιδιά έχετε πάρει τα λεφτά σας από την fulltilt???απαντήστε μου παρακαλώ πολύ γιατί έχω θέμα!!!ευχαριστώ πολύ!!!Aπο την πρωτα μερα κιολας και τα εβαλαν αμεσως Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vivendime Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 εννοείς ότι τα έβαλαν στο λογαριασμό η στο account της fulltilt γιατί είχα συνεταιρικά κάποια χρήματα με έναν άλλο και μου λέει ότι από την πρώτη μέρα τα έβγαλε αλλά ακόμα δεν μας τα έχουν βάλει στο λογαριασμό τραπέζης!!! αν καταλαβαίνω καλά πλανιέμαι πλάνην οικτρά!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 εννοείς ότι τα έβαλαν στο λογαριασμό η στο account της fulltilt γιατί είχα συνεταιρικά κάποια χρήματα με έναν άλλο και μου λέει ότι από την πρώτη μέρα τα έβγαλε αλλά ακόμα δεν μας τα έχουν βάλει στο λογαριασμό τραπέζης!!! αν καταλαβαίνω καλά πλανιέμαι πλάνην οικτρά!!!Εκανα και transfer,kai cashout sthn neteller kai sthn trapeza mou kai mphkan se mia mera ta lefta kanonika.O tupos pou ta eixes sunetairika einai filos sou?Kai ti ennoeiw soy leei?esu den exeis koitajei ston logariasmo ths fulltilt kai sthn trapeza an uparxoun ta lefta?Pantws apo fulltilt den paizei na exei paixtei tipota,ta vazei amesws Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vivendime Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 ναι την πάτησα γιατί υποτίθεται πως είναι φίλος και τα βάλαμε στον λογαριασμό του αλλά με δουλεύει λέγοντας μου ότι τα βλέπει στην τράπεζα αλλά είναι δεσμευμένα και δεν μπορεί να τα πάρει. κοινώς μ@@κιες!!!σε ευχαριστώ πολύ που με φώτισες φιλέ πραγματικά!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 ναι την πάτησα γιατί υποτίθεται πως είναι φίλος και τα βάλαμε στον λογαριασμό του αλλά με δουλεύει λέγοντας μου ότι τα βλέπει στην τράπεζα αλλά είναι δεσμευμένα και δεν μπορεί να τα πάρει. κοινώς μ@@κιες!!!σε ευχαριστώ πολύ που με φώτισες φιλέ πραγματικά!!!Για παπατζης μου ακουγεται,ελπιζω να μην ειναι κανενα μεγαλο ποσο.Καλα,δεν τον ρωτησες για πιο λογο και καλα σου λεει οτι τα εχουν δεσμευσει,μπας και σο πουλαει παραμυθι οτι δεσμευτηκαν λογω του νεου νομου?Καλη τυχη παντως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vivendime Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2012 είναι αρκετά λεφτά δεδομένου της κατάστασης (2000 ευρώ) είναι δεσμευμένα λέει λόγω επιταγής μέχρι να δει η τράπεζα ότι υπάρχουν τα λεφτά της επιταγής....χαζομάρες γιατί έκανε ανάληψη αρχές Νοέμβρη!!!κρίμα γιατί ήταν φίλος, τουλάχιστον έτσι νόμιζα!!!σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σου!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tolis_93 Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2012 aderfe kai egw ekana analipsi apo fulltilt prwta se moneybooker kai apo ekei se trapeza kai mpikan mesa se dio meres kanonika ta lefta... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TzTonia Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2012 το ίδιο και εδώ... τον τελευταίο μήνα έχω κάνει περίπου 3 (μικρές μεν) πετυχημένες αναλήψεις.Και στις 3, τα χρήματα ήταν διαθέσιμα την 2η εργάσιμη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vivendime Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2012 Σας ευχαριστώ πραγματικά που μπήκατε και απαντήσατε!!!εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές σε όλους σας!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts