stakaman Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Διαταραχές προσωπικοτήτων στο τραπέζι του πόκερ **Υπάρχει και μιά άλλη κατηγορία.Οι μεγάλοι παίκτες.Όταν παίζεις μαζί τους (π.χ.Doyle Brunson) σε ένα τουρνουά και διακριθείς ενω αυτοί έχουν αποκλειστεί προφανώς απο ατυχία ,αφού σε συγχαρούν σου υποδεικνύουν τις παρτίδες που έκανες λάθη ,ώστε την επόμενη φορά να παίξεις καλύτερα... Παράθεση
moderator Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 Πολύ καλό το άρθρο του Γιώργου! Έχει μεν χιουμοριστική διάθεση αλλά λέει σημαντικές αλήθειες.Να επιχειρήσω κι εγώ με τη σειρά μου να προσθέσω ακόμη μία "φυλή" των τραπεζιών;Είναι ο παλιός ποκεράςΤι μου λες τώρα holdem και πράσινα άλογα, εγώ παίζω πόκα εδώ και 20 χρόνια!Αυτόν αφήστε τον να νομίζει ότι παίζει ακόμη κούκο και παρακολουθήστε τον να κυνηγάει τα draws του μέχρι το river... :lol: Παράθεση
genok Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 Ο καθηγητήςΕίναι ο παίκτης που με το τέλος της κάθε παρτίδας αρχίζει αμέσως να την αναλύει. Τι κι αν κανείς δεν του το ζήτησε, πληροφορεί τους πάντες για τις πιθανότητες και βγάζει «ετυμηγορίες» για τον τρόπο που έπαιξε ο καθένας. Αυτό δεν το κάνει με ανιδιοτελή σκοπό ώστε να εκπαιδεύσει τους άλλους παίκτες. Στόχος του είναι να αποδείξει την ανώτερη αντίληψή του και «χαλιέται» όταν οι άλλοι παίκτες δεν παίζουν με τον τρόπο που αυτός θεωρεί σωστό. Αν τύχει και τον κερδίσετε με τρόπο, τον οποίο αυτός θεωρεί λάθος, το πιθανότερο είναι μετά από λίγο να ξεχάσει τα μαθηματικά του και να στοχεύει να κερδίσει εσάς με κάθε τρόπο. Και αυτό φυσικά είναι υπέρ σαςdiavazontas ayto moy hrthe sto myalo to ekshs apithano vevaia alla as mhn apokleioyme thn pithanotita toy apithanoy:laugh: :laugh: : :laugh: :laugh: as poyme oti kerdizw ton holdem.gr se table cash estw kai gia mia fora me anorthodokso tropo tha ta akoysw arage?holdem.gr diafwtise mas Παράθεση
vladan Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2008 Να ξεκαθαρίσω κάτι: το άρθρο δεν μιλάει για "Κατηγορίες παικτών πόκερ", μιλάει για "διαταρχές όπως αυτές εκφράζονται στο τραπέζι του πόκερ". Από κατηγορίες παικτών υπάρχουν πάρα πολλές. Γι αυτό Σταύρο μη μου παίρνεις την ιδέα για το επόμενο άρθρο. Παράθεση
Eugenios Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2008 polu wraio arthro...opws kai to proigoumeno.anupomonw gia to epomeno..!!! Παράθεση
fran10apo Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2008 πολυ καλο το αρθρο γιωργο κ ετσι πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε αυτους!με τα νερα τους να τους πηγαινουμε κ οταν ερθει η καταλληλη στιγμη τους χτυπαμε!!!! Παράθεση
Recommended Posts