Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

bonus poker

gkos90

Recommended Posts

Εννοείς no-deposit free bonuses;

Από τα λίγα που έχω ψάξει, υπάρχει αυτή τη στιγμή μία προσφορά της Full Tilt για 10 δωρεάν tickets σε SnG ΝL Holdem 0,50$, αλλά δε θα πρέπει να έχεις κάνει καθόλου κατάθεση με real money.

Υπάρχει στην 888 free no deposit bonus 8$, αλλά είναι ψιλο μούφα τα 2$ μόνο είναι για cash games, τα υπόλοιπα 6 για 6 μονόευρα τουρνουα.

Στην Poker770 υπάρχει παρόμοιο με την 880 no deposit bonus 7,70$ νομίζω. Σε Poker770 και Partypoker υπάρχει από ελληνικο ποκερικο σαιτ, δωρεαν bankroll 50$ και στο bankrollmob μπορείς να βρεις κάποια free bankrolls σε κάποιες ακόμα λίγες εταιρείες.

Στη StanJames Poker, πριν απο κανα διβδομαδο που ανοιξα λογαριασμο, χωρις να το εχω διαβασει καπου στις προσφορες της, υπηρχαν real money 13$ στο ταμειο.......και τα χρησιμοποιησα κανονικα.

Αλλά όλα τα παραπανω αν δεν κανω λαθος αφορουν μονο νεους λογαριασμους, δηλαδη δε θα πρεπει να εχεις ηδη ανοιξει ούτε καν play money λογαριασμο σε αυτες τις εταιρειες. Και είναι και ψιλομουφιστικα, καθως σου δινουν αρχικα 10$ από τα 50, πρέπει να συγκεντρωσεις points για να τα κανεις clear και μετα καπακι πάλι τα υπολοιπα 40 ευρω σε δοσεις παλι συγκεντρωνοντας ποντους, και θα πρεπει να κανεις cashout μονο οτι εχεις κερδισει απο το μπονους και πανω, και θα πρεπει να κανεις και καταθεση 20 $ και να εχεις συγκεντρωσει και αλλους ποντους...... δηλαδη φεξε μου και γλιστρισε, χαζομαριτσες......

Ουσιαστικα ολες αυτες οι προσφορες κυριως για να γνωρισεις τα sites είναι. Για να χτισεις μπανκρολ απο αυτα, είναι για γελια, ασχετα με το τι διαφημιζουν οι εταιρειες.

Εαν καποιος εχει κατι περισσοτερο ας διαφωτισει.

Επεξεργάστηκε από Mourlopokeras
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites