filosofos82 Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2013 Καλησπέρα σαςείμαι ο filosofos82 - Λαγός γιώργος και σκοπεύω να συμμετάσχω στο gpc στο λουτράκι στο main event με buy-in 660E.Επειδή ο καιρός δεν είναι εύκολος για να υποστηρίξω πλήρως με δικά μου έξοδα την συμμετοχή μου σε αυτό, ζητάω την βοήθεια/στήριξη σας σε αυτό, και γιαυτό τον σκόπο διαθέτω για staking στο τουρνουά το 40% της συμμετοχής. το άλλο 60% θα το καλύψω εγώ. η μέρα που σκοπέυω να παίξω είναι η παρασκευη 22/2. για όσους δεν με γνωρίζουνε σας αναφέρω ότι έχω μια σχετική πείρα σε τουρνούα, με συμμετοχη σε τουρνουά στην πάρνηθα-λουτράκι-σκόπια-βιέννη.ευχαριστώ προκαταβολικά για την υποστηριξή σας. τα λεφτά θα πρέπει να σταλουνε στο FILOSOFOS82 στην αγαπημένη μας pokerstars.δεν υπάρχει κανένα markup και το ποσοστό σας σε πιθανά κέρδη θα είναι ανάλογο του συνολικού ποσοστού που θα συμμετάσχετε. οποιαδήποτε πληροφορία για μένα και τα προσωπικά μου στοιχεία, μπορείτε μέσω pm στο ποκερλαντ.ημερομηνία κλεισίματος προσφορών η πέμπτη 21-2τα shares είναι 5% 33Ε 10% 66Ε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts