ampelas Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2013 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΡΙΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ FULL TILT ΑΠΟ 17-02-2013 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΖΗΤΗΣΑ ΣΕ VISA ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
issaloz Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαρτίου, 2013 Καλησπέρα σας, εγώ έκανα ανάληψη από την FULL TILT μέσω VISA και μου έβαλαν τα χρήματα σε 3-4 εργάσιμες μέρες. Και στην συγκεκριμένη εταιρία δεν έχω στείλει ούτε φωτο αντίγραφο ταυτότητας, πράμα που με παραξένεψε πολύ. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η συναλαγή σου. Απλά ίσως καθυστέρησε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nasos1 Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με ακριβως τις ιδιες ημερομηνιες...τελικα σσου μπηκαν τα χρηματα η οχι ακομα? εγω ακομα περιμενω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ampelas Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2013 οχι φιλε μου ζητησαν ένα αντίγραφο της τραπεζικής σας ανάλυσης απο την ημερομηνία αίτησης της ανάλυσης μέχρι σήμερα για visa για να δουν εαν πιστωθηκε το ποσο κατι το οποιο τους εστειλα 04-03-2013 και ακομα περιμενω.πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts