asteer Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαρτίου, 2013 “Blinds 2000/4000, ante 400: Ο Αστέριος Νακούδης είναι το bubble του τουρνουά, σε μια παρτίδα με πολλή συζήτηση, φωνές και αρκετή διχογνωμία. Ο λόγος ήταν ο εξής:Κάνει raise o Ρογκάκης 8000, 3-bet ο Παρασκευαϊδης 20.000, all in 32.700 ο Αστέριος Νακούδης, πάσο ο Ρογκάκης. Ο Παρσκευαϊδης ανοίγει βιαστικά τα φύλλα του που είναι Ρηγάδες. Ο Νακούδης έχει 10άρια και υποστηρίζει ότι ο αντίπαλος του έκανε πάσο με τους Ρηγάδες.Ο Παρασκευαϊδης (φωτό) δεν ήθελε να κάνει φυσικά πάσο, αλλά όταν άνοιξε τα φύλλα του ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. Έπρεπε να βάλει άλλες 12.700 μάρκες για ποτ 98.000 και είχε Ρηγάδες! Χρειάστηκε αρκετή ώρα συζήτησης μεταξύ όλων των παικτών (μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο bubble) για να αποφασιστεί τελικά από τον tournament director ότι το προφανές σε αυτή την περίπτωση είναι το call και ο παίκτης από τη βιασύνη του δεν το ανακοίνωσε.”Είμαι ο εμπλεκόμενος παίκτης στο χέρι που έσπασε το bubble.Το χέρι είναι σχεδόν όπως περιγράφεται και όπως είναι φυσικό το χέρι του αντιπάλου μου είναι πάσο σε οποιοδήποτε Poker Room του κόσμου.Αυτή ήταν και η αρχική απόφαση του tournament manager (δλδ πάσο).Μετά από την αντίδραση του αντιπάλου μου παρενέβη ο εκπρόσωπος του Pokerland Βασίλης Κοντογιάννης και κατά παράβαση των διεθνών κανονισμών θεώρησε ότι υπάρχει call !!!! (υπό την προτροπή και άλλων παικτών που όπως είναι φυσικό ενδιαφέρονταν να πληρωθούν).Δεν αμφιβάλλω ότι πρόθεση του αντιπάλου μου ήταν το call, αλλά το Poker δεν παίζεται με προθέσεις αλλά με κανονισμούς μέσα στους οποίους ο κάθε παίκτης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων του.Υπ αυτήν την έννοια νιώθω κατάφωρα αδικημένος.Η απόφαση του Βασίλη δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπική εναντίον μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν η σωστή και σίγουρα μου κόστισε την παρουσία μου στο τελικό τραπέζι. Παρεμπιπτόντως οι μάρκες που έπρεπε να συμπληρώσει ο αντίπαλος μου δεν ήταν 12.700 αλλά γύρω στις 20.000. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts