Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΑΝΤΑΛΑΓΗ (Δινω 10% exrta) : Moneybooker - Everleaf Network

michealpawn

Recommended Posts

Χρειαζομε αμεσα χρηματα στο moneybooker. Περιπου 500 ευρο. Οσα μπορει ο καθενας να μου στειλει.

Ειχα κανει καταθεση με paysafecard στο colossalpoker (Everleaf Network), και τωρα δεν μπορω να κανω αναληψη με moneybooker (μονο με τραπεζικη μεταφορα μπορω)

Δινω εχτρα 10% στο Everleaf Network σε οποιον βοηθησει συντομα.

Στειλτε μου προσοπικο μηνυμα στο pokerlandgr ή στειλτε email michealpawn@gmail.com

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για κανεις αναληψη με skrill πρεπει εστω μια φορα να εχεις κανει καταθεση με skrill.

Οπως ειπα, εγω εκανα καταθεση με paysafecard

Από ότι έχω διαβάσει στο 2+2 υπάρχει γενικό θέμα με τις αναλήψεις από το everleaf network...

Θα συνιστούσα προσοχή μιας και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι κάποιος θα μπορέσει να κάνει ανάληψη 100% από εκεί.

Επεξεργάστηκε από Azalin

Από ότι έχω διαβάσει στο 2+2 υπάρχει γενικό θέμα με τις αναλήψεις από το everleaf network...

Θα συνιστούσα προσοχή μιας και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι κάποιος θα μπορέσει να κάνει ανάληψη 100% από εκεί.

Το μονο προβλιμα που υπαρχει ειναι οτι το everleaf network καθηστερει στην αναληψη μερχυ και ενα μηνα. Για αυτο αλοστε δινω 10% εχτρα. Δες το σαν επενδιση χρηματων