michealpawn Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Χρειαζομε αμεσα χρηματα στο moneybooker. Περιπου 500 ευρο. Οσα μπορει ο καθενας να μου στειλει.Ειχα κανει καταθεση με paysafecard στο colossalpoker (Everleaf Network), και τωρα δεν μπορω να κανω αναληψη με moneybooker (μονο με τραπεζικη μεταφορα μπορω)Δινω εχτρα 10% στο Everleaf Network σε οποιον βοηθησει συντομα.Στειλτε μου προσοπικο μηνυμα στο pokerlandgr ή στειλτε email michealpawn@gmail.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 μπορεις να κανεις και με skrill, τι προβλημα υπαρχει και εσυ δεν μπορεις; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
michealpawn Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Για κανεις αναληψη με skrill πρεπει εστω μια φορα να εχεις κανει καταθεση με skrill.Οπως ειπα, εγω εκανα καταθεση με paysafecard Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Azalin Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 (επξεργάστηκε) Από ότι έχω διαβάσει στο 2+2 υπάρχει γενικό θέμα με τις αναλήψεις από το everleaf network...Θα συνιστούσα προσοχή μιας και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι κάποιος θα μπορέσει να κάνει ανάληψη 100% από εκεί. Επεξεργάστηκε 5 Μαρτίου, 2013 από Azalin Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
michealpawn Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαρτίου, 2013 Από ότι έχω διαβάσει στο 2+2 υπάρχει γενικό θέμα με τις αναλήψεις από το everleaf network...Θα συνιστούσα προσοχή μιας και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι κάποιος θα μπορέσει να κάνει ανάληψη 100% από εκεί.Το μονο προβλιμα που υπαρχει ειναι οτι το everleaf network καθηστερει στην αναληψη μερχυ και ενα μηνα. Για αυτο αλοστε δινω 10% εχτρα. Δες το σαν επενδιση χρηματων Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts