gate7 Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Μαρτίου, 2013 καλησπερα μετα το μπερδεμα ολων μας με την νομοθεσια για τον τζογο και μετα το χερι μου μας εβαλε η κομισιον θα ηθελα να ρωτησω μεχρι ποτε ειχε πει η κομισιον οτι ειναι νομιμο το ποκερ στη Ελλαδα ?μεχρι απριλιο ?ευχαριστω πολυ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Basilis18 Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2013 Μέχρι 19/3 +1 μήνας για το ενδεχόμενο κατάθεσης ένστασης από κάποιο μέλος της ΕΕ (όπως αναμένεται να γίνει από την Μάλτα). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iced07 Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2013 επειδή θέλω να βάλω σήμερα λεφτά(για micro games 2-4$) για να ξαναρχίσω να παίζω, θα ήθελα να ρωτήσω σε πιο site moy προτείνετε να βάλω με βάση αυτα που λέγονται για τους νόμους. να πω ότι έχω λογαριασμούς σχεδόν σε ολα. παρόλα αυτά θα προτιμούσα στο full tilt. Παρακαλώ μια άμεση απάντηση από κάποιον που διαβάζει το παρόν post. ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2013 pokerstars θα είναι η τελευταία που θα κλείσει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts