0net!me Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2013 (επξεργάστηκε) Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Θέλω τη γνώμη σας για μια πάσα που με προβλημάτισε.Live home SnG - 10 players - 3k starting stack - 20min/levelΕίμαστε 2o level 15/30 - MP με AKo και 3,2k stackLAG παίκτης από EP ανοίγει στα 80 και 3bet-αρουμε στα 200.Όλοι πάσο μέχρι το SB, παίκτης TAG με παρόμοιο stack κοντά στο αρχικό, ο οποίος αποφασίζει 4bet στα... 700!O initial πάει πάσο... τι κάνουμε? Επεξεργάστηκε 10 Μαρτίου, 2013 από 0net!me Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ- Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2013 για μένα είναι ξεκάθαρο flip.Δεν είναι πάνω από JJ.Θέλεις να καρφώσεις από αρχής το τουρνουά; rere raise και περιμένεις ακόμα και allin.Θέλεις να το παίξεις το τουρ; πάσο θα επέλεγα πάσο ΙΜΟ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
0net!me Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2013 Κι εγώ πάσο επέλεξα τελικά. Αργότερα μου είπε ότι είχε JJ και ήξερε πως έχω 5bet/shove or Fold με τα 700 που έκανε και πως αν επέλεγα το 5bet θα έκανε πάσο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts