dmelissourgos Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2013 (επξεργάστηκε) Με αφορμή το χέρι νούμερο 3 που διάβασα σε αυτό το άρθρο θέλω να ρωτήσω αν παίχτηκε σωστά από τη μεριά του Isildur ή ήταν καθαρά gambling. Όποιος ξέρει, θέλει και μπορεί ας μου εξηγήσει τα μαθηματικά πίσω από την κίνησή του. Αν ήθελε να τζογάρει μάλλον θα τα έβαζε όλα preflop, από την άλλη όμως το μόνο flop που νομίζω ότι δε θα τα βάλει είναι της μορφής 225 rainbow και μάλιστα χωρίς να έχει backdoors, που είναι πολύ μικρό ποσοστό combos. Επεξεργάστηκε 4 Απριλίου, 2013 από dmelissourgos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2013 το 79QK double suited είχε να χάσει από ένα καρέ στη Περσία το 74, εγώ πέρσι έβαλα την αδερφή μου σ ένα pot preflop μ αυτό το φύλλο. Τι να έκανε ο καημένος ο isil, τον έπνιξε.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2013 Μάλιστα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts