Stab2013 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2013 Καλησπέρα και από εμένα!Θα αγοράσω σχετικά άμεσα το PT4 και θα ήθελα να μοιραστώ το κόστος.Αν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον plz στείλτε μου PM.Ευχαριστώ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Stab2013 Δημοσίευση 13 Μαίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2013 Μια ερώτηση για το θέμα για να είμαι 100% σίγουρος (μου την έκανε ένα μέλος που ενδιαφέρεται για να το αγοράσουμε μαζί) :Είναι δυνατή η χρήση του PT4 σε 2 υπολογιστές ( το αναφέρει και το site τους) αλλά με διαφορετικά username k passwords??Αν γνωρίζει κάποιος......Ευχαριστώ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2013 Ask στο support τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Stab2013 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2013 Το μόνο που θα πουν ειναι οτι απαγορεύεται να μοιράζεται το κάθε πακέτο. Το ίδιο λένε και στα antivirus πχ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts