FireParty3 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2013 Γεια σας, ψαχνω full staking για mt sit n go 180 ατομων και turbo τουρνουαπιο συγκεκριμενα αναφερομαι στα 3,50$+R , 8$ , 15$ 180 ατομωνκαι μερικα turbo τουρνουα με ΑΒΙ <10$Ειμαι ο kon_tss1 http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/kon_tss1/poker/ratings/DCB5C113BAD74D50AA44400E76000052.html?t=3γνωριζω οτι τα στατιστικα μου δεν ειναι ιδιαιτερα ενθαρρυντικα για να επενδυσει καποιος πανω μουαλλα το τελευταιο διαστημα εχω μελετησει αρκετα τη στρατηγικη των turbo κι εχω παιξει περιπου4500 mt sit'n'go και tour για την εξασκηση διαφορων καταστασεων που προκυπτουν σε αυτακαθως και για multitabling, αφου πλεον μπορω να παιζω 40+ τραπεζια χωρις μπερδεμαπιστευω με ενα σοβαρο στακαρισμα η κατασταση θα ανατραπει ευκολα και πολυ γρηγορα θα εχουμε κερδημακαρι να ειχα την οικονομικη ανεση να στακαρω τον ευατο μου Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα για να συζητησουμε μεσο skype μια ενδεχομενη συνεργασιαΕυχαριστω πολυ και καλα κερδη να εχουμε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts