zahos1 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2013 (επξεργάστηκε) Σαν να μην έχουν ανοιχτεί ποτέ, σε άριστη κατάσταση πραγματικά. 30 Ευρώ τα δυο μαζί.Θεσσαλονίκη. (προς Τούμπα μεριά) Επεξεργάστηκε 2 Ιουνίου, 2013 από zahos1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ- Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2013 σε Αγγλική γλώσσα είναι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zahos1 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2013 Ναι. Δεν ξέρω αν έχουν κυκλοφορήαει σε Ελληνική, νομίζω όχι πάντως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zahos1 Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2013 Παιδιά επειδή δεν έχω ούτε Ίντερνετ ούτε υπολογιστή πλέον και δεν μπαίνω καθημερινά internet, σας ανακοινώνω από τώρα ότι η κατώτερη τιμή που τα δίνω είναι στα 20 ευρώ τα δυο μαζί. Στείλτε pm και θα απαντήσω μέσα σε 2 μέρες το πολύ, αν όχι άμεσα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts