SaltKiss Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Καλό σας μεσημέρι φίλοι.Έιχα την τύχη μέσα από τα online τουρνουά της SportingBet να κερδίσω ένα πακέτο για το Paradise Poker Open που θα γίνει 20-23 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όμως είναι αδύνατον να πάω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.Επειδή είναι μια μοναδική εμπειρία που πολλοί από εμάς δεν έχουν ζήσει, ψάχνω κάποιον που θα ήθελε και θα μπορεί να πάει ( απο Αθήνα καλύτερα) για να του το πουλήσω.Συγκεκριμένα το πακέτο περιλαμβάνει:Είσοδο στο main event αξίας €5505 διανυκτερεύσεις (19-24/6/2013) με πρωινό για δύο άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Regency ( Για αυτό λέω για κάποιον από Αθήνα, για να έχει νόημα το ξενοδοχείο). Δωρεάν είσοδο στο καζίνο καθημερινά για τους νικητές των πακέτωνΔείπνο με μπουφέ κατά τη συμμετοχή στο main eventΠακέτο προϊόντων με την επωνυμία του Paradise PokerΔεξίωση υποδοχής στο ξενοδοχείο με δωρεάν ποτάΠάρτι παικτών του Paradise Poker σε club.Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το τουρνουά εδώ.http://www.sportingbet.gr/paradise-poker/dollar-room/paradise-poker-open/tournament.aspxΤιμή πώλησης: 400 ευρώ.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου μιλήσει.Σας ευχαριστώ πολύ,-Κώστας Παράθεση
MWAKI Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΦΙΛΕ. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Παράθεση
MWAKI Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ Παράθεση
SaltKiss Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Ηδη 2 άτομα απάντησαν. Ένας απο τους 2 θα το πάρει.Σας ευχαριστώ ξανά Παράθεση
antre ntenie Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2013 Γιατί, ειναι μεταβιβάσιμο? Είσαι σίγουρος..? Παράθεση
darapapas Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2013 Δες τα μηνυματα σου και απαντησε μου. Παράθεση
Gregoreh Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2013 Καλό σας μεσημέρι φίλοι.Έιχα την τύχη μέσα από τα online τουρνουά της SportingBet να κερδίσω ένα πακέτο για το Paradise Poker Open που θα γίνει 20-23 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς όμως είναι αδύνατον να πάω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.Επειδή είναι μια μοναδική εμπειρία που πολλοί από εμάς δεν έχουν ζήσει, ψάχνω κάποιον που θα ήθελε και θα μπορεί να πάει ( απο Αθήνα καλύτερα) για να του το πουλήσω.Συγκεκριμένα το πακέτο περιλαμβάνει:Είσοδο στο main event αξίας €5505 διανυκτερεύσεις (19-24/6/2013) με πρωινό για δύο άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Hyatt Regency ( Για αυτό λέω για κάποιον από Αθήνα, για να έχει νόημα το ξενοδοχείο). Δωρεάν είσοδο στο καζίνο καθημερινά για τους νικητές των πακέτωνΔείπνο με μπουφέ κατά τη συμμετοχή στο main eventΠακέτο προϊόντων με την επωνυμία του Paradise PokerΔεξίωση υποδοχής στο ξενοδοχείο με δωρεάν ποτάΠάρτι παικτών του Paradise Poker σε club.Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για το τουρνουά εδώ.http://www.sportingbet.gr/paradise-poker/dollar-room/paradise-poker-open/tournament.aspxΤιμή πώλησης: 400 ευρώ.Όποιος ενδιαφέρεται ας μου μιλήσει.Σας ευχαριστώ πολύ,-ΚώσταςΦίλε μου αν θες αγοράζω εγω το πακέτο για 550€. Αν θες απάντησε μου. Παράθεση
fasol Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2013 ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.. Παράθεση
xristospaok Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2013 Κατάφερες να το πουλήσεις τελικά φίλε?Γιατί όλοι έχουμε μείνει στο ότι δεν πωλουνται... Παράθεση
thandan Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2013 με ενδιαφερει το πακετο,αν θες στειλε μου καποιο τηλ να σε παρω. Παράθεση
MWAKI Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2013 ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΙΔΕΣ! Παράθεση
Stab2013 Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2013 Καλά κέρδη και εμπειρίες!! Παράθεση
Recommended Posts