Themis Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Ανεβασα αυτο το βιντεακι προσφατα στο youtube, με σκοπο να κανω μια συλλογη απο παρομοια hands και να την παρουσιασω ολοκληρη σε ενα αρθρο. Παράθεση
fran10apo Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 με 2% πιθανοτητες...απιστευτο!1 out...και sto river!πηγαινε και για φλος με τα μπαστουνια ο αλλος..αν εχεις και αλλα φιλε θεμη καρφιτσωσε τα! Παράθεση
Themis Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Εχω ρε συ, απλα δεν εχω χρονο να κατσω να τα "ξεχωρισω" απο το ολο τουρνουα . Θα κοιταξω να μαζεψω μερικα και να τα ανεβασω ολα μαζι. Δεν υποσχομαι τιποτα ομως - για το αμεσο μελλον τουλαχιστο!! Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΕΜΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ!!ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΕΙΣΑΙ!ΠΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ?ΧΙΧΙΧΙ:whistle: :Kh :Ah Παράθεση
Themis Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 TSINT έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΕΜΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ!!ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΕΙΣΑΙ!ΠΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ?ΧΙΧΙΧΙ:whistle: :Kh :AhΆλλος τρεχει απο Apollonia σε Flamingo και απο ΦΕΝΙΞ σε Ξανθη αγόρι! Όχι εγώ ! :whistle: Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Akrivws etsi exasa kai egw (post bad beat) mono pou egw kratousa :Ah :Ad against :Qs :QhFlop: :9d :Kd :7dTurn: :QdSto turn pianw to flush ston assokai River: :QcTravousa ta autia mou olo to vradu Παράθεση
pkr Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2008 parathetw ena hand gia na gelasoume. se freeroll egine.egw me :Kd :7c kai o allos me :Kh :Tc kai sto flop :5s :7d :7h turn:Td kai river:Ts. an kai exasa ta resta mou(preflop) gelasa para poli. to evala kai stis pithanotites kai eixe prin to turn 0.7% (lol) kai meta to turn nomizw 4.kati. tha to thymamai arketa! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2008 το πιο δυσκολο σε πιθανοτητα που εχω συναντησει ειναι (ενος φιλου) , σε cash game:Ad :Ac φλοπ :2d :5s :Ah πονταρει , του γυρναει , και λεει ρεστα , και τα βλεπει ο αλλοςturn :Kc river :Kd και δειχνει ο αλλος :Ks :Kh 0.5% :P Παράθεση
Themis Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου, 2008 Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος, αλλα τελικα μπορεσα (yay!) να ανεβασω με ηχο το συγκεκριμενο video. Δεν ξερω αν συμφωνειτε, αλλα οι αντιδρασεις εκφωνητων και παικτων προσθετουν αξια στο βιντεο! Παράθεση
Recommended Posts