krazer Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2013 γεια σας θαθελα να ρωτησω μηπως εχει κανενας το Kill Everyone: Advanced Strategies for No-Limit Hold 'Em Poker, Tournaments, and Sit-n-Gos: Revised and Expanded που να το πουλαει σε καλη τιμη γιατι λεφτα δεν υπαρχουν πολλα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2013 γεια σας θαθελα να ρωτησω μηπως εχει κανενας το Kill Everyone: Advanced Strategies for No-Limit Hold 'Em Poker, Tournaments, and Sit-n-Gos: Revised and Expanded που να το πουλαει σε καλη τιμη γιατι λεφτα δεν υπαρχουν πολλα!!torrent? Δεν σε κανει δλδ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
krazer Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2013 γεια σου φιλε μου το εχω σε τορρεντ αλλα δεν με βολευει να ξεστραβονομαι στην οθονη να διαβαζω βρισκομε σε νηση και για να παο να το κανο φοτοτυπιες βιβλιοθεσια θα μου κοστιση ποιο πολυ απο το να το αγορασω μεταχειρισμενο απο καποιον!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2013 lol gt pou eisai sth spinalonga? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
krazer Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2013 lol οχι φιλε μου απο αθηνα ειμαι αλλα μενω πλεον κω και ρωτησα σε εναν και μου ειπε γυρο στα 30 ευρω γιαυτο το ψαχνω!!το περνω και απο το amazon με 15 ευρω απλα ειπα να ρωτησω μηπως τοχρι κανενας εδω μεσα που δεν το χρειαζετε αλλο να πανε τα λεφτα σαυτον αντι στο amazon. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts