MWAKI Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2013 (επξεργάστηκε) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Επεξεργάστηκε 20 Ιουλίου, 2013 από MWAKI Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MWAKI Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2013 μπορει να μου εξηγησει καποιοσ τι σημαινουν πρακτικα αυτα νουμερα? admin???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2013 968 Hands??? Απολυτως τπτ δεν σημαινουν.Παιξε για αρχη 20-30κ και μετα ανεβασε στατ για να σε απαντησει καποιος σοβαρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MWAKI Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2013 968 Hands??? Απολυτως τπτ δεν σημαινουν.Παιξε για αρχη 20-30κ και μετα ανεβασε στατ για να σε απαντησει καποιος σοβαρα.ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΓΡΑΨΑ. ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΡΩΤΑΩ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 Τι ακριβως θες να μαθεις;Ανεβασε τα στατ να σου τα εξηγησω 1/1 τ σημαινει το καθε ενα.Στο Graph τ να σε εξηγησω;Αν παιζεις tight αν το 3βετ σου ειναι μικρο κλπ;Ειναι παρα πολυ λιγα και δνε μπορεις απο 1 session να σε δωσω να καταλαβεις.Προτιμοτερο ειναι να ανεβασεις hand απο τ session σου γιατι ειναι ποιο αποτελεσματικο να δεις λινε κλπ.Αλλα σε γενικες γραμμες για να παρεις κριτηκες πρεπει να ανεβασεις τα στατ σου.ΟΛΑedit.Αν αναφερεσαι για ΜΤΤ τοτε δεν ειμαι ειδικος.Εγω cash παιζω 95% και 5% ΜΤΤ.Πες μας εσευ τ παιζεις κλπ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MWAKI Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 Τι ακριβως θες να μαθεις;Ανεβασε τα στατ να σου τα εξηγησω 1/1 τ σημαινει το καθε ενα.Στο Graph τ να σε εξηγησω;Αν παιζεις tight αν το 3βετ σου ειναι μικρο κλπ;Ειναι παρα πολυ λιγα και δνε μπορεις απο 1 session να σε δωσω να καταλαβεις.Προτιμοτερο ειναι να ανεβασεις hand απο τ session σου γιατι ειναι ποιο αποτελεσματικο να δεις λινε κλπ.Αλλα σε γενικες γραμμες για να παρεις κριτηκες πρεπει να ανεβασεις τα στατ σου.ΟΛαedit.Αν αναφερεσαι για ΜΤΤ τοτε δεν ειμαι ειδικος.Εγω cash παιζω 95% και 5% ΜΤΤ.Πες μας εσευ τ παιζεις κλπ.παιζω καποια μττ και κυριωσ 3,5+ 180 ατομων αλλα δεν ζηταω να μαθω πωσ παιζω. τι σημαινουν τα νουμερα & πωσ υπολογιζονται ρωταω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts