filarakos Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Καλησπέρα.Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα εξάσκησης υπολογισμού outs,hand odds και pot odds, ή κάτι ανάλογο ώστε να μπορώ να βελτιώσω την ταχύτητα στο παιχνίδι μου?thanx προκαταβολικά.:As :Ks :Qs :Js :Ts Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Δεν γνωριζω καποιο. Γιατι δεν το κανεις μονος σου? Μοιρασε 4-5 δυαδες φυλλων σε 4-5 "υποτιθεμενους" παικτες, ανοιξε κ ενα flop και βγαλε τα outs οπου κρινεις σκοπιμο. Με την εξασκηση θα βελτιωθεις! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
filarakos Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Καταλαβαίνω φίλε Themi ότι μπορώ να το κάνω αυτό,αλλά επειδή είμαι λίγο τεμπελάκος,έλεγα μήπως υπάρχει κάτι έτοιμο για computer. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Για ποσοστά θα σε βοηθήσει το Pokerstove.comTa pot odds θα τα σκεφτείς σε κάθε παριδα ξεχωριστά και θα πάρεις την καλύτερη απόφαση ξέροντας περίπου τι ποσοστά νίκης έχει το χέρι σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
filarakos Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2008 καλό το pokerstove σαν εργαλειο,αλλά εγώ θέλω κάτι για να εξασκήσω τις ΔΙΚΕΣ μου ικανότητες στον υπολογισμο όλων αυτών.Κάτι σαν τεστ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts