mitsakosss1 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 καλησπερα! θα ηθελα οποιοσδηποτε γνωρίζει να βοηθησει στην αναλυση του γραφιματος και των στατιστικων!το δειγμα ειναι απο 98.317 hands σε nl10 6maxAGG: 2,41VPIP: 17,7PFR: 13,23BET: 4,32CBET: 68,2FOLD TO CBET: 51,0FOLD TO 3BET: 48,0δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω ολα τα στατς απο το manager... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
derek58 Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2013 Kαλησπέρα MWAKI αντίπαλε grinder Πρώτο μου σχόλιο στο φόρουμ και βρήκα "γνωστό"..τρέχεις καλά από'τι έχω παρατηρήσει στα τραπέζια που σε πέτυχα..χωρίς να ξέρω πάρα πολλά, νομίζω πως το fold to 3bet είναι σχετικά μικρό. (αν και υποθέτω εξαρτάται από το tight παίξιμο σου)στο γράφημα βλέπω πολύ δυνατό showdown, και κέρδος +3.8bb/100 που είναι καλό μεν (εγώ έχω λιγότερο) αλλά πιστεύω υπάρχουνπεριθώρια βελτίωσης. see you at the tables Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mitsakosss1 Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 euxaristw derek antipale grinder sigoura uparxoun perithwria veltiwshs kai gi auto tha ithela th gnwmh kai th voitheia twn pio empeirwn!tha ithela na kserw an ta 98.000 hands einai kalo deigma gia na katalavw an kerdizw to nl10 kai kapoies sumvoules ws pros ta statistika!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
derek58 Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 το VPIP σου είναι σχετικά χαμηλό, και σε κάνει λίγο προβλέψιμο. (σε αυτούς που χρησιμοποιούν hud και αυτοί βέβαια) πιστεύω οι πιο πολλοί regulars χρησιμοποιούν, και ίσως ένα γενικό σύνολο της τάξης του 60-70% (προσωπική άποψη). το 3bet σου είναι ακριβώς στο όριο και εμένα μου λέει ότι κάνεις 3bet μόνο με ΤΤ+. πιστεύω πως θα έπρεπε να το αυξήσεις λίγο ειδικά από button, και ίσως λίγο από bb αν βλέπεις ότι ο παίχτης που κάνει το bet έχει μεγάλο steal%. παράκατω είναι κάποια στατιστικά, του μέσο κερδισμένου παίχτη στα small stakes σε 6max. εμένα με βοήθησαν πολύ. πηγή pokertracker.VPIP 16.5-30PFR 12.7-203BET 4-9CBET FLOP 54-81FLOP AF 1.7-7.4FOLD TO FLOP CBET 37-57CBET TURN 36-64TURN AF 1.4-4.5RIVER AF 1.4-3.8ATS 24-39FOLD SB TO STEAL 75-91SB 3BET STEAL 4-13BB 3BET STEAL 4-14AF 1.8-4.6WSD 52-66.5WTSD 21-33WWSF 45.5-53.3WSD AFTER CALL RIVER 33.3-71 αυτά τα λίγα που ξέρω από εμένα. καλό grinding Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mitsakosss1 Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 prwta ap ola s euxaristw gia ton xrono sou..twra ap oti katalavainw egw vriskomai peripou konta sta katwtera oria twn statistikwn pou egrapses opote eimai arketa tight! auto exei ta kaka tou alla kai ta kala tou(den mplekomai se polles marginal katastaseis). oso anafora tous regs ap oti exw katalavei gia na eisai kerdismenos prepei na mporeis na vgaineis breakeven mazi tous kai na perneis ta lefta apo tous tragikous fish, pou den einai kai ligoi:P To sigouro einai oti tha prospathisw na ginw kaluteros mipws kapoia stigmh kataferw na paw sto 0.10-0.25!Uparxei kapoio programma pou mporw na dw to range twn antipalwn analoga me ta statistika tous se kathe periptwsh? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
derek58 Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Ιουλίου, 2013 (επξεργάστηκε) ακριβώς. είσαι αρκετά tight. φυσικά και το κάθε στυλ έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του ναι. όντως τα fish είναι πολλά και υπάρχουν αρκετά ακομα και στα 10/25$. έχω κάνει μια βόλτα σε αυτά τα stakes (2k παρτίδες με 10bb/100 δηλαδή +2 buy ins) αλλά δεν θέλω να ρισκάρω πολύ κι εγώ μέχρι να φουσκώσω bankroll. έπαιξα μερικές φορές επειδή βρήκα κάποιους κακούς παίχτες. κι εμένα είναι στόχος να παω 10/25 κάποια στιγμη και δε νομιζω να αργησω.πάρα πολύ σημαντικό είναι η επιλογή των τραπεζιών που παίζεις. νομίζω τα επιλέγεις τυχαία (δεν σε εχω δει ποτέ σε λίστα αναμονής). η επιλογή κερδοφόρων τραπεζιών είναι τεράστιας σημασίας και θα αυξήσει σημαντικά το κέρδος σου.όσο για το πρόγραμμα εννοείς πρόγραμμα που να του γράφεις π.χ 20 (VPIP) και να σου δείχνει τα φύλλα που παίζει; υπάρχουν, αλλά είναι σχετικά τα αποτελέσματα. αν ζητάς αυτό ρίξε μια ματιά εδώ π.χ http://www.pokerhandrange.com/ Επεξεργάστηκε 25 Ιουλίου, 2013 από derek58 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mitsakosss1 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 nai ontws ap oti vlepw einai sxetika t apotelesmata twn range! logika tha ksekinisw na kanw table selection se liges meres pou tha liksei to trial tou manager kai tha valw to kanoniko! elpizw na mou dwsei kalutera apotelesmata. nomizw to table scanner pou vlepw sto manager tha kanei th douleia tou....ektos an s akolouthw se opoia lista anamonhs se vlepw :D Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
derek58 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2013 χαχα.. πολλές φορές το έχω κάνει με παίχτες που ξέρω ότι διαλέγουν τραπέζια.. αν δεν έχω πολλά online fishes εκείνη τη στιγμή ακολουθώ εκείνους. πάντως μερικοί παίχτες αν και κακοί, είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνοι. π.χ μπορει να πετύχεις παίχτες του στυλ 35/15 αλλά με win at showdown 60-65%. εγω αν τρέξω ένα session με σκοπό να μπω σε tables με fishes πολλές φορές θα ελατώσω τα τραπέζια σε 6-8 ώστε να μπορώ να παρατηρώ όλα τα τραπέζια (βλέπεις δεν εχω 2 οθόνες σαν τους pro ).κάθε τύπος παίχτη απαιτεί μια διαφορετική προσέγγηση και ένα διαφορετικό παίξιμο, και ίσως σε μπερδέψει αυτό στην αρχή, αν έχεις συνηθίσει να κάνεις multitabling σε πολλά τραπέζια χωρίς να δείχνεις ιδιαίτερη σημασία στα stats των άλλων. παίρνει κάμποσο καιρό να μάθεις να "μεταφράζεις" τις πληροφορίες που έχεις για κάθε παίχτη. και παίζει ρόλο και ποιά stats έχεις βάλει να φαίνονται στο hud σου.αν έχεις καμιά ερώτηση και μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο στείλε μου pm. see you at tables Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mitsakosss1 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2013 otan epaiza sta mikrotera stakes xwris hud anoiga 20-24 trapezia se mia othonh, twra exw ksekinisei me 9-11 gia na mporw na parakolouthw ta stats!isws xreiastw th voitheia sou an den ta kataferw me to table scanneranyway, good luck kai kalo grinding Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts