alkis33 Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2013 Ενδιαφερομαι για συνεργασια για full staking με μηνιαιο μισθο..kai mponous.. κατοπιν συζητησεως μας και προσωπικης επαφης...στειλε στοιχεια σου στο e-mail alkisalk@otenet.gr .. θα επικοινωνησω συντομα μαζι σας.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2013 Ennoeis na kaneis tn backer? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alkis33 Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2013 yes plz,,only e-mail Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
-Αντωνης Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2013 yes plz,,only e-mail1. Εσυ δεν ησουν που ρωταγες γιατι να μπεις σε μια ομαδα stacking και τι θα την χρειαστεις ? τωρα πως αποφασισες να κανεις εσυ τον backer και μαλιστα ΚΑΙ με μισθο?!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alkis33 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2013 με καποιον αλλον μαλλον με μπερδευεις κυριε μου..ειμαι αρκετα μεγαλος, και δεν παιζω ποκερ. και γενικα δεν παιζω τιποτα οσον αφορα τον τζογο.επιχειρησεις εχω..οποτε μαλλον ισως με μπερδεψες ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2013 με καποιον αλλον μαλλον με μπερδευεις κυριε μου..ειμαι αρκετα μεγαλος, και δεν παιζω ποκερ. και γενικα δεν παιζω τιποτα οσον αφορα τον τζογο.επιχειρησεις εχω..οποτε μαλλον ισως με μπερδεψες ...Den se mperdeuei me kanenan allon.Na to munhma sou.((εχω ολα αυτα που χρειαζεσαι και πολλα ακομη,,, η ερωτηση μου ειναι γιατι πραγμα θα σε χρειασθω? περιμενω μια ειλικρινη απαντηση )).Ta mhnumata sou einai apothikeumena sto istoriko,opote den uparxei logos na les psemata,ektithesai. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alkis33 Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 δεν συνεχιζω. εχουμαι και δουλιες,,οποτε γιατι να σπαταλαμε χρονο σε φλυαριες,,σε ευχαριστω πολυ. ολα ειναι δουλιες τιποτα αλλο..και παλι σε ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alkis33 Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 οσο για το μηνυμα που αναφερεις ναι το εχω γραψει αλλα που κολλαει αυτο..ο καθενας μπορει και το βλεπει αφου ολα ειναι εδω μεσα..αλλα δεν καταλαβα για τι πραγμα ψαχνεις εσυ τωρα...ειναι δουλεια που η θες να δουλεψεις η δεν θες..τιποτα αλλο,,και παλι ευχαριστω για την επικοινωνια σου// Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 Kanena provlhma den exw,apla sou anaferw thn erwthsh pou eixes kanei paliotera,h opoia htan rhtorikh,dhladh eleges oti ama enas paixths einai kerdoforos den uparxei logos na xreiastei backer.Profanws kai allakses thn apopsh sou,kai katalaves oti akoma kai kerdoforoi paixtes mporei na xreiastoun backer gia na meiwsoun to risko.Alla,to kleinoume auto,den exei nohma,apla isws htan kalo na dwseis kai kapoies parapanw leptomereies ti ennoeis mhniaios misthos kai giati peripou posa anaferesai,ektos kai an apantas mono sta email. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alkis33 Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 εχεις δικιο.. το κλεινουμαι διοτι απλα οταν μιλαμε ανωνυμα δεν εχει νοημα ετσι?? στο alkisalk@otenet.gr ναι εκει για επικοινωνια..και χαρηκα για την επικοινωνια μας παλι..περιμενω e-mail σου...να τα ξαναπουμαι πιο εκτενεστατα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alkis33 Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 μαλλον εκτενεστερα, αλλα βιαζομαι κανω πολλα πραγματα μαζι ..σορρυ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koutsabli Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2013 endiaferomai pm Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alkis33 Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2013 steile moy e-mail..alkisalk@otenet.gr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
diamanto Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2013 ESTEILA PM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts