dmelissourgos Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2013 Πριν μέρες μιλούσα με ένα φίλο από την κοινότητα του ποκερ (ελαφρώς κερδοφόρο) που όμως τώρα δεν παίζει για επαγγελματικούς λόγους. Τρίτη πρωί ενώ δεν είχε δουλεία δέχτηκε ένα τηλ από ένα νέο παίκτη αρκετά κερδοφόρο να του συνεχίσει κάτι τουρνουά, αφού δεν είχε πρόβλημα χρόνου το έκανε. Αποτέλεσμα: πρώτη θέση σε ένα 33$ μετά από 4 ώρες, τα άλλα δύο τα κάρφωσε(8$ και 5$)… Μόλις το σήκωσε το κλείνει και βγαίνει, μετά από λίγο του λέει το καλύτερο ο κερδοφόρος…“Ευχαριστώ!!! Αν θέλεις να σε στακάρω ένα session 60-40 υπέρ μου…” Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greek_shark2 Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2013 Το περιστατικό το ξέρω και εγώ!!!Απίθανο, ντροπή του... Εκτός αν, κατάλαβε πως το παλικάρι είναι πολύ καλός παίκτης και θέλει να των στακάρει για ένα session 2000E τότε οκ...Κατ' εμένα θα έπρεπε να του δώσει τουλάχιστον 200Ε και βλέπουμε, αφού το πήρε και από την αρχή του τουρνουά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2013 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου, 2013 Ultimate γυφτιά imo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
diamanto Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2013 apisteuto guftario busto kati tetoioi aiwnio Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2013 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2013 Αυτά τα συμφωνούν οι παίκτες πριν δεχτούν. Μετά ο άλλος κάνει και τον Αλέκο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts